Ze kennen je. Persoonlijk contact.
Fijn dat u ons wilde beoordelen en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
Zowel bij afspraken voor onderhoud alswel bij de aanschaf van de nieuwe auto alle afspraken goed nagekomen.
Fijn dat u tevreden bent over ons werk en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Heel klantvriendelijk te woordgestaan en geholpen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Goede garage klantvriendelijk en zeker niet duur. Zijn betrouwbaar
Hartelijk dank voor de mooie review!
Straightforward manier van zaken doen,geeft gevoel van vertrouw
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ben al jaren klant bij dit bedrijf en altijd uitstekend geholpen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wij zijn al jaren klant bij deze garage en dat is niet voor niets zo. Deze mensen zoeken oplossingen op het moment dat jij een probleem hebt. Ook als het "even niet altijd handig uitkomt". De service is fantastisch, het personeel vakkundig en toegeweid.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Zie boven. Goede zorg voor de auto Goede zorg voori mij als klant
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een prima garage, waar je vriendelijk wordt geholpen en die altijd voor je klaarstaan.
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Wij hebben een zeer goede indruk gekregen van Vakgarage Polderman. Het contact met Henkjan was uiterst plezierig. Mede daardoor hebben wij een prachtige auto gekocht.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel rijplezier met uw nieuwe auto!
Snelle service. Goede service Netjes te woord gestaan. En wat ook belangrijk is, m’n auto rijd weer als een zonnetje
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Een lekke radiateur op een zeer ongelegen moment wordt met begrip voor de situatie van de klant na ontvangst van de onderdelen snel en vakkundig gerepareerd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Ik had een klein probleempje na een vorige reparatie dat pas veel later zichtbaar werd. Dit werd alsnog als service verholpen.
Bedankt voor uw beoordeling!
Friendly and good service
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Bij garage Polderman merk je dat ze eerlijkheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en te woord gestaan. Advies gegeven wat er in de toekomst mogelijk vervangen moet worden. Kortom garage Polderman kan ik dan ook van harte aanbevelen. Ik kom er al meer dan 35 jaar dus dat zegt genoeg.
Fijn dat u weer tevreden was na uw bezoek aan ons bedrijf!
Ik reed langs met een vraag deze werd netjes beantwoord!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Ik ben ontzettend goed geholpen door Guido en de rest van het team Polderman. Eerlijk advies, duidelijke afspraken en de auto was snel klaar om opgehaald te worden. Een echte aanrader dus!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Fijn geholpen. Goede deal.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw nieuwe auto!
Zeer goede service
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Denken goed mee met klant.
Hartelijk dank voor de mooie review!
heel goed
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoi, Fijne personeel ,goed geholpen en duidelijk uitleg. Met succesvol een fijne auto gekocht. M.v.g Anja
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier met uw nieuwe auto toegewenst!
Apk en onderhoud volgens km stand uitgevoerd, nog een paar extra dingen gecheckt omdat we dat vroegen, prima te woord gestaan en uitleg gegeven wat er aan de hand was. Auto nog van binnen gestofzuigd en ramen gewassen, super verrassing! Altijd fijn hier, mensen bedankt!
Zeer snelle actie bij mankementen
Koplamp verwisselen. Heel jammer dat je daarvan geen melding op het dysplay krijgt en dat alleen (met respect!) de dealer hem kan vervangen hetgeen wel binnen een halfuurtje direct zonder afspraak geregeld wordt. NB de stoelen in de wachtruimte voldoen voor mij niet. Volgens mij zijn ze 'doorgezeten' dan wel sowieso oncomfortabel, zeker aan een leestafel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u ons wijst op de aandachtspunten. Dat houdt ons scherp.