Tweede hands Peugeot aangeschaft. Goede uitleg en begeleiding door Henkjan. Keurig netjes opgeleverd. We hebben de auto pas twee dagen , dus kan ik over het verdere traject in de toekomst nog geen oordeel vellen, wat me logisch lijkt
Hartelijk dank voor de beoordeling en heel veel plezier met jullie nieuwe auto!
Prima service, prima medewerkers en prima resultaat.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Zie boven
Fijn dat u weer tevreden was na een bezoek aan ons bedrijf! Hartelijk dank voor de mooie cijfers!
Goede service Denken mee in alles
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Mooie auto gekocht. Vriendelijke verkoper. 1 minpuntje boekje niet ingevuld en bon niet gekregen van de uitgevoerde werkzaamheden. Voor de rest prima service. Ik ga er van uit dat het laatste nog gecorrigeerd gaat worden. Dus dan is het een 10.
Personeel is altijd vriendelijk en denkt mee. Service is altijd goed, je kunt ook altijd even binnen lopen als er een probleem is.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Niets is teveel!
Bedankt voor de mooie review!
Perfect en ben heel snel weer op weg geholpen. Ook zijn de kosten niet schrikbarend hoog. De service vind ik super fijne en ze zijn erg vriendelijk. Im 1 woord een hele goeie betrouwbare garage e die ik iedereen aanbeveel
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Het onderhoud aan de auto gebeurd op een goede wijze en op de afgesproken dag
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Auto gekocht. Zeeeeeer vriendelijk en eerlijk. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent. Veel goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Werkzaamheden volgens afspraak afgehandeld.
Bedankt voor de mooie review!
Ik werd dit keer weer vlot geholpen , en de rekening viel mij ook mee. Het is een fijn bedrijf.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ik kom al 40 jaar met mijn auto’s bij Polderman. Vriendelijk, vakkundig personeel, Altijd bereid te helpen. Super!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Al 30 jaar klant zegt genoeg
Fijn bedrijf, met vriendelijk mensen. Zij zorgen dat mijn auto keurig word onderhouden en ik ben daar zeer tevreden over.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Vriendelijkheid .
Snel geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Altijd vriendelijk en ze staan meteen klaar om je te helpen.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Vriendelijk geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Super vriendelijk en vakkundig geholpen
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Duidelijke uitleg wat er aan de auto gedaan moet worden en wat de kosten zijn.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een vervelende elektrische storing aan onze auto zou nu verholpen moeten zijn. Het is nu even afwachten of dat werkelijk zo is. Er is nu nog één ding wat nog steeds niet werkt, maar verder lijkt het grootste probleem te zijn opgelost.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Maar als mn ASX dan toch de jaarlijkse beurt moet hebben, dan maar hier. Vriendelijke mensen bij de receptie die weten waar ze over praten. En de auto nog door de wasstraat en van binnen ook schoongemaakt. Ik kom hier dus graag en denk dan ook regelmatig nog terug aan wijlen Bram, die toch wat moois heeft achtergelaten.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!