Zie boven
Klant is geen nummer!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Finn op de hoogte gehouden van te verwachte reparaties
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Prima service met in een gemoedelijke sfeer.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!
vriendelijk,goed geholpen
Prima garage!
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Aardige communicatief vaardige mensen die niet moeilijk doen en afspraken nakomen .
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Mijn reactie is tweevoudig 1. De reparatie werd in no time verholpen; zoals altijd mede door de vriendelijke medewerking van de werkplaatsdesk 2. Wel ben ik achteraf heel teleurgesteld over de staat waarin deze occasion in december jl. aan mij is geleverd ( achteruitrijcamera onherstelbaar, airco snel kapot, waterpomp snel kapot) . Extra kosten voor sleepdienst ( waterpomp) brengen nog aanzienlijke extra kosten mee. Geen goede aankoop geweest. Als ik hieronder bij Aanbevelen" neen invul heeft dat uitsluitend betrekking op Polderman als aankoopadres voor een occasion.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop, maar zijn blij te lezen dat u wel tevreden bent over de reparatie!
De communicatie is duidelijk en eerlijk. Daar houd ik van. Zeer goede service en klantvriendelijk
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
ik ben niet voor niets al 20 jaar klant.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Goed!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Prima service, vriendelijk verkoper. Toen we de auto kwamen ophalen is alles netjes uitgelegd. Bij vertrek nog iets lekkers mee gekregen. Wij zijn zeer te vreden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Netjes te woord gestaan. Goede service. Wij zijn super blij met onze auto.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie nieuwe auto!
Deskundig personeel en vriendelijk
Bedankt voor de mooie review!
Wederom goed en snel geholpen binnen mijn garantie van een tweedehands auto. Communicatie is duidelijk en snel. Kundige mensen.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Goede service, klantvriendelijk
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijk te woord gestaan, ruimte voor vragen of uitleg, prettig betrokken contact
Bedankt voor de mooie beoordeling!
De onderhandelingen en service tijdens de aankoop van mijn auto verliepen erg prettig.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Op aanraden van mn moeder en broer voor het eerst onderhoud en APK laten doen. Ze zijn heel vriendelijk in contact, goede communicatie. Qua prijs naar mijn idee wat goedkoper dan mijn autodealer. Ik kreeg mn auto uitgezogen en gewassen terug als kers op de taart.
Fijn dat u tevreden bent over de service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Klantvriendelijk
Moest dus 2e keer afspreken voor reparatie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed dat u ons wijst op de aandachtspunten, dat houdt ons scherp!
snel geholpen!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Keurig en voor een nette prijs.
Fijn dat u ons wilde beoordelen, en hartelijk dank voor de mooie review!
Meer dan 55 jaar ervaring als klant.