altijd welkom, goed advies en service kom er al jaren !!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Zeer goed geholpen weer. Helemaal volgens afspraak.
Wederom een goede service
Fijn dat u weer tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Netjes te woord gestaan bij het telefonisch afspraak maken Goed te woord gestaan bij het brengen en halen van de auto service beurt.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Mijn auto startte niet door een lege accu. De auto is meteen opgehaald en men is ermee aan de slag gegaan. Ze hebben de accu doorgemeten en uiteindelijk vervangen. Alleen jammer dat de echte oorzaak uiteindelijk een kapotte dynamo bleek te zijn waardoor de auto alsnog naar de garage moest. Overigens was de auto dezelfde week voor het jaarlijkse onderhoud en APK geweest. Achteraf vraag ik mij af in hoeverre een slechte dynamo en accu niet toen al opgemerkt had moeten worden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Goed dat u ons nog wijst op de aandachtspunten, dat houdt ons scherp!
nvt
gewoon goed
Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen en hartelijk dank voor de mooie cijfers!
Prima geholpen met het oplossen van problemen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een goed apk en onderhoud tegen een redelijke prijskaartje.
goede service
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Binnen een dag ben ik geholpen, top
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
De antenne van de radio was afgebroken en is vervangen. Ik kon er op wachten en kopje koffie smaakte prima
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fantastisch, prima geholpen. Jammer van het gebak bij de koffie want ik ben aan de lijn!
Uitsluitend geholpen
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Duidelijke afspraken en word goed geholpen
betrouwbaar
Bedankt voor de mooie review!
Onderhoud en service zijn in deze garage perfect.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
De mensen van Polderman hebben het goed begrepen. We zijn er sinds kort klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Het is voor ons niet om de hoek, maar rijden er graag voor om. De tarieven zijn netjes, fijn dat je als klant ook even kunt praten met de monteur die aan jouw auto gewerkt heeft. Een fijn bedrijf!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, zo krijgen we bevestigd dat we op de goede weg zijn. Dank!
Zie boven
Heel goede service
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie cijfers!
Een reperatie is nooit leuk en is in mijn opinie soms onzin, maar Polderman legt de oorsprong en het probleem goed uit. Ze laten weten waar je aan toe bent, ook financieel en geven advies voor de toekomst. Ze zijn altijd bereid je te helpen, dus om die reden blijf ik toch terug komen. Eerder was een reparatie niet gelukt, toen mocht ik terugkomen onder garantie, dat was ook heel fijn!
Bedankt voor de mooie review!
Alles. prima voor elkaar!!!!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Het is een garage, waar je vriendelijk en deskundig wordt geholpen.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie review!
Mijn boordcomputer was stuk. En raammechanisme ook. Een paar nieuwe voorbanden. En nog een week voor de vakantie. Was spannend of alles optijd zou lukken. Met meedenken en flexibel zijn, hebben ze dat perfect geregeld. Ik ben echt super blij!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
- koppeling auto kapot; auto gevaarlijk om in te rijden - reparatie afspraak pas over 6 weken mogelijk ( reparatie van geschat 6 uur) - auto achtergelaten in de hoop op een snelle reparatie -volledig begrip, maar wat niet kan, kán niet - toch na 2 weken de reparatie gedaan; zeer te spreken over de inzet van iedereen bij Polderman - auto nog gewassen en binnen schoongemaakt ook nog. Complimenten!!