Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Servicebeurt weer perfect uitgevoerd en auto weer schoon klasse!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden bent! En natuurlijk is het schoonmaken van de auto iets wat we graag doen als extra stukje service.
Afspraak maken is simpel. Uitvoering en gereed melden. Alles prima.
Fijn dat u weer tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor uw beoordeling!
We zijn tevreden. Goed geholpen en geadviseerd. Eerste keer bij deze garage voor de aankoop van een gebruikte auto. Kreeg het idee van veel saamhorigheid binnen dit bedrijf.
Hartelijk dank voor de mooie review en heel veel plezier met uw nieuwe auto!
Onderhoud wordt altijd netjes volgens het boekje uitgevoerd. Dus geen onnodige kosten. Auto staat keurig gewassen en uitgezogen weer klaar. Fijne service en vriendelijk personeel.
Bedankt voor de mooie review en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Fijne garage vriendelijk en kundig personeel
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ben hier niet voor niets al bijna 20 jaar klant. Vriendelijke medewerkers en goede service staan hier cenraal.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Met het vermoeden van een lekke band werd ik bijzonder snel geholpen: er blerk een schroef aan de zijkant vd band te zitten, irreparabel lek, in overleg qua kosten en tijdsbesteding werd er een nieuwe band besteld en dezelfde middag nog gemonteerd.
Lekke band werd om 17.30 nog gerepareerd. Top
Leuk geholpen.
Hartelijk dank voor de mooie review en veel plezier met uw nieuwe auto!
Een acuut probleem snel en netjes opgelost. Geweldig!
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Kom al jaren hier Altijd goede service Auto word goed onderhouden
Bedankt voor de mooie review en fijn dat u tevreden bent over onze service!
direct geholpen toen ik een klein probleem had met mijn verlichting
Goed en vlot geholpen.
Zie boven
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Jaarlijkse en APK keuring altijd volgens afspraak. Netjes vriendelijk op tijd. Zorgeloos voor mij.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Aan garage Polderman aangegeven dat ik door persoonlijke omstandigheden niet op de afgesproken datum kon komen om een onderdeel van mijn auto te vervangen. Henkjan zag een mogelijkheid om meteen mijn auto te repareren. Dus ik was daar erg mee geholpen. De slogan: Aandacht voor Mens & Mobiliteit wordt door het hele team van garage Polderman dan ook dubbel en dwars waargemaakt. Ik kan garage Polderman dan ook van harte aanbevelen.
Fijn om te horen dat u helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Directe hulp bij een lekke band. Prima service!
Stabilisatiestangen moesten vervangen worden Zaterdag geconstateerd. Maandag verholpen, ondanks drukte garage. Zeer tevreden!!!!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prettig ontvangst door de receptie. Mijn auto kreeg keurig op tijd de bandenwissel. Prima wachtruimte en de auto was snel klaar . Kom hier al 17 jaar vanwege de klantvriendelijkheid en goede service. Een echte aanrader.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Ik heb net een gebruikte auto gekocht, zaterdag 13 mei.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen! We wensen u goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Tijdens een rit schoot de turboslang van mijn Mitsubishi los. Op de bonnefooi langsgereden bij Polderman en ik werd direct geholpen. De auto op de brug gezet, slang vastgemaakt en ik kon, na een leuk gesprek weer verder. Top service, hier kom ik zeker terug.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!