Auto al jaren in goede handen bij deze vakgarage! Omdat ze zo goed zijn komt ie maar één keer per jaar voor onderhoud!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! En hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie review!
Goede contacten omtrent extra kosten en fijn dat de auto gewassen en uitgezogen was.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Nvt.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Een plastic stripje van een halve meter zwart op de achter bumper geplakt 44.00 euro. Ik koop een rol plastic van 5 meter voor de prijs van 3.95
Dank dat u de moeite neemt om ons te beoordelen. De accessoire voor de achterbumper van uw Mitsubishi Space Star is op maat gemaakt zodat hij perfect past. We konden u, ondanks dat er geen afspraak was toch dezelfde dag helpen, waar u blij mee was. Dat u deze accessoire liever goedkoper had begrijpen we, maar we hopen dat de snelle service u ook iets waard is.
De klantvriendelijkheid en de service vallen me iedere keer weer op. Afspraken worden nagekomen en de werkzaamheden, in dit geval schadeherstel, zijn vakkundig uitgevoerd.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Zij kunnen het best de conditie van mijn auto bepalen en verbeteren. Word altijd zeer vriendelijk geholpen en kan ook met kleine simpele vragen bij Polderman terecht!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Wij worden altijd hartelijk begroet en goed geholpen. Maar dat blijkt ook wel want wij komen er al 40 jaar. Dat zegt toch al genoeg. Koffie staat altijd klaar
Fijn dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! Natuurlijk zijn we heel erg blij met deze mooie beoordeling!
Nvt
Fijn dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
netjes op tijd. E-mail adres is van mijn vrouw maar moet zijn [email protected]
Prettige service
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Na reparatie bleek het probleem niet verdwenen door defect onderdeel . Auto weer terug en probleem alsnog verholpen. Goede service en garantie op reparatie.
Hartelijk dank voor de mooie review!
Ons contact met Karel van Breda was correct en vooral gezellig. De opel mokka is geheel naar onze verwachting afgeleverd en vooral de attentie in de vorm van een taart met de foto erop van onze nieuwe auto viel goed in de smaak. Ik kom al jaren bij autobedrijf Polderman en nog steeds naar volle tevredenheid. Bedankt!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Door druk bezig zijn met verbouw keuken, winterbandenwissel vergeten. Kwam daar minder dan een week voor vertrek 6 weekse caravansreis pas achter.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Uiterst vriendelijk en eerlijk geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Mitsubishi ASX
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Persoonlijke benadering en klantvriendelijk
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ik was erg laat voor std onderhoud. Toch werd ik geholpen en kon met de Mitshubishi service kaart op vakantie.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Na gereageerd te hebben kreeg ik gauw een mail terug, het contact was duidelijk, afspraak maken ook erg eenvoudig. De afspraken zelf waren prettig, meteen een proefrit kunnen maken en duidelijke informatie gekregen over de mogelijkheden. Afdeling verkoop (Karel) was erg vriendelijk, gaf genoeg tijd om over e.e.a. na te denken en vragen te beantwoorden. Auto vervolgens erg netjes opgehaald, betaling en informatie helder en eenvoudig en ten slotte zelfs nog een taart erbij gekregen. Super service, vriendelijke hulp en alles heel makkelijk en soepel verlopen.
alles volgens afspraak geregeld
Fijn dat u helemaal tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Samen gezocht naar een goede oplossing. Snel geholpen in zeer drukke tijd! Zeer aan te bevelen!
Bedankt voor de mooie review!
Auto was op tijd gereed na de servicebeurt. Ook goede uitleg ervoor en erna. Prima garage waar ik graag terugkom!
Was iets meer aan de hand en duurde langer kon er niet op wachten. Leenauto mee wat top was nieuwe spacestar leuke ervaring om daar in te rijden, je zou bijna overstag om in te ruilen. Niet gedaan ik rij veel minder kilometers.
Al mijn reperatie zeer goed uitgevoerd
Bedankt voor de mooie review!
Erg klantvriendelijk en de service is echt top!
Fijn om te horen dat u helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
goed is goed