Auto ook netjes schoon na beurt
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Duidelijke communicatie, goede uitvoering
Hartelijk dank voor de mooie review!
Zoals afgesproken. En auto weer netjes terug.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Gegaan voor groot onderhoud en zoals altijd keurig geholpen! Klantvriendelijk! Bij het ophalen auto netjes schoongemaakt binnen en buiten wat een service!
Wat fijn dat u tevreden bent! Daar doen we het graag voor, en natuurlijk is het schoonmaken van de auto iets wat we graag doen als extra stukje service.
probleem goed opgelost
Volledig volgens afspraak gedaan
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
bij onverwachte reparatie-problemen geeft t werkplaats-team niet op! super gedaan! ik rijd weer lekker vlot!!
Er veranderd niets aan mijn eerdere beoordelingen. Weer zoals vanouds, volledig volgens planning en afspraak. Zelfs de extra werkzaamheden zijn volledig volgens afspraak afgewerkt en.. nog goedkoper dan de offerte! Ben nog steeds héél blij met Vak garage Polderman! En dat al bijna 35 jaar!!!!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
De vriendelijke en open informatie voorziening heb ik als zeer aangenaam ervaren. Ik kom zeker voor het verdere onderhoud terug bij Polderman. Ik heb de klantvriendelijkheid als zeer aangenaam ervaren. Een compliment aan alle medewerkers die de moeilijke klus aan mijn Ford C Max hebben uitgevoerd. M.vr.gr. P. Balke
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
thanks
Hartelijk dank voor de mooie review!
Heel klantvriendelijk en meedenkend met je. Ik ben nog maar net bij de garage, ik hoop dat het 5 sterren blijft.
OK
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Eerlijk en goed advies nav Apk
Direct geholpen!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
De afspraak is erg makkelijk online geregeld. Apk en onderhoud wordt prima uitgevoerd. 's Ochtends vroeg brengen en aan het eind van de dag weer ophalen. Super regelt.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat er aan mankeerde aan de auto is verholpen. Klant- vriendelijk en correct.
Hartelijk dank voor de mooie review!
Ik werd fijn geholpen en mijn klacht is naar tevredenheid opgelost.
Wordt altijd goef geadviseerd en geholpen als er wat met de auto is
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Al jaren heb mijn auto’s in onderhoud bij Polderman. En altijd ben ik daar heel tevreden over gebleven, wat kun je nog meer zeggen?
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prettige mensen, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor de mooie review!
Snelle en persoonlijke service.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Al meerdere ervaringen opgedaan door motorstoring. Ze kennen de geschiedenis van de auto en denken mee over de beste oplossing. Fijne en vakkundige mensen.
Al ruim 30 jaar de enige garage waar ik kom. Altijd meer dan tevreden. Staan altijd klaar voor hun klanten. SUPER!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Direct is er actie ondernomen kapotte lamp vervangen zodat ik weer veilig in donker kan rijden.
Fijn dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
prima bedrijf doen wat ze afspreken