Wordt goed geholpen.
Fijn dat u ons wilde beoordelen en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
En daarom rij ik naar Lisse vanuit Amsterdam!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Heel fijn vakgarage! Nette vriendelijke mensen, ik werd snel geholpen, goed betrouwbare service, ik ga er zeker weer naartoe.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie review!
Nieuwe banden
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Sinds 1976 al klant en altijd goed behandeld, goede service. Een zeer klant vriendelijk bedrijf.
Telefoon wordt snel opgenomen met een juiste doorschkeling. Op een nette behandeling te woord gestaan en teruggebeld als dat nodig is.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Afgelopen maand mooie Mazda 3 aangeschaft. Verkoper nam alle tijd,om tot een goede deal te komen. Dat was zeer prettig. Bij ophalen van de auto, correcte afhandeling. Alles werd prima uitgelegd, zeer tevreden de showroom uitgereden. Als kers op de taart,kreeg ik nog een heerlijke taart. Kan tot bedrijf van harte aanbevelen. Mannen ga zo door!!.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Nieuwe ruitenwissers nodig waren niet op voorraad om 10.00 besteld om 15.00 binnen en direct gemonteerd
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Het maken van een onderhoudsafspraak gaat vlot, vooraf krijg je een duidelijk inzicht wat er gedaan moet woeden en de daaraan verbonden kosten. Uitvoering vlekkeloos en conform afspraak
Mijn ervaring vakgarage polderman is mij super goed bevallen ik heb eeb goed gevoel bij en vertrouwen
Vriendelijk en vlot
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vakgarage polderman is een uitstekende grage waar wij onze auto graag heen brengen voor onderhoud. Van te voren worden wij netjes op de hoogte gebracht over de kosten van de reparaties. Ook duidelijke communicatie is er fijn aan dit bedrijf. Kort om een top bedrijf voor zowel aankoop van u nieuwe of gebruikte auto of onderhoud. Joost en Bart schilderwerken
Hartelijk dank voor de mooie review!
Het maken van een afspraak tot en met het ophalen van de auto is zeer klantvriendelijk. In combinatie met de deskundigheid is dit voor ons nog steeds de garage die onze voorkeur heeft.
Geweldig. Ondanks dat we geen afspraak hadden toch keurig en vlug geholpen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Keurige behandeling en de auto weer als nieuw op kunne halen !!
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Er wordt goed meegedacht, goed advies gegeven.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
We kwamen langs voor een occasion een Mitsubitsi asx.Die had ik gezien op de website. Prachtige auto. We mochten gelijk een proefrit maken. Vriendelijk geholpen. Verstand van zaken .alles duidelijk. Vandaag auto op gehaald. Alles prachtig afgehandeld. We zijn er heel blij mee
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Goede service.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Alles verloopt vlot en netjes. Van afspraak maken tot ophalen auto. En dan is hij ook nog gewassen en gestofzuigd. Wat wil een mens nog meer!
De service die garage Polderman verleent is geweldig. Technisch heb ik er geen verstand van maar volgens mij is dat ook prima in orde. Ik heb nooit klachten en word goed voorgelicht omtrent de werkzaamheden. Mijn conclusie: ik vind het een geweldige garage en ben blij dat het MIJN garage is. Houden zo!
Lampje vervangen, zo tussendoor echt top en nog een bakkie thee ook
snel en goed geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Altijd vriendelijk snel en goed geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Staan je altijd vriendelijk te word, en als het kan word je gelijk geholpen.