Afspraak maken is simpel uitvoering is correct.
Afspraak maken is simpel uitvoering is correct.
Fijne en eerlijke dealer met uitstekende werkplaats.
Fijne en eerlijke dealer met uitstekende werkplaats.
Luisteren goed naar de klant…
Prima 1 puntje van kritiek. Als jullie iets veranderen in de auto zet het weer terug. Reed toch bijna 500 meter zonder licht omdat iemand dit had gewijzigd zo ook mijn a knopje (auto staat uit bij bijv brug)
Service staat op één!
=============================================================
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Het ging nu om het vervangen van een lampje, die het blijkbaar af en toe wel en af en toe niet deed. Toch werd er eerst nagevraagd of ik het preventief wou laten vervangen. Was vlot gedaan en ik kon zo weer de weg op.
Fijn dat u ons wilde beoordelen en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
zoals altijd bij Polderman was er niets op aan te merken De reparatie was snel en op tijd uitgeboerd
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Zoals altijd goed, snel en prettig.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Fijne vakgarage, vriendelijk goede service, aanrader
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
nvt
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Prettige mensen , vakbekwaam en goede atmosfeer
Ik ben al 26 jaar klant bij Polderman en supertevreden. Ze denken mee en geen moeite is teveel. Voel me echt in goede handen bij hen. En de auto is iedere keer weer top in orde!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Probleem met sleutel ,snel opgelost
Goed om te horen dat het probleem snel is opgelost en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
Prima uitleg gekregen van mijn probleem, wat feitelijk geen probleem was. De bandenspanning was gewoon te laag, vandaar dat het gele indicatielampje bleef branden,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
vriendelijke ontvangst , kwam voor het eerst dus dan is het even aftasten maar dat ging super! Goede service!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prima geholpen. Alleen handschoenen kastje valt er steeds uit. Was daarvoor niet. Buurman heeft er naar gekeken is iets afgebroken
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, en voor wat betreft het handschoenenkastje: wij kijken graag wat er aan de hand is en lossen het uiteraard netjes voor u op! Rijdt u binnenkort even bij ons langs?
goed en volgens afspraak.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Heel goede service. Klant vriendelijk . Alles wat je maak kan hebben.
Altijd goede service en prettig contact. Ze doen wat ze beloven en denken mee met de klant. De auto rijdt weer als een zonnetje!
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Uitleg van de rekening kan meer aandacht aan besteed worden. Ik had het idee dat het , teveel, een routine klus is geworden. Het gaat om best veel geld, dan mag dit onderwerp meer aandacht krijgen.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen en fijn dat u tevreden bent. We zijn blij met de tip die u ons meegeeft over het uitleggen van de rekening. We zullen er op letten!