Altijd zeer correcte afhandeling van zaken
Er wordt alle tijd genomen die nodig is om alles goed uit te leggen. Enquête zou aangepast moeten worden met keuze bij aankoop auto!
Goed geholpen bij de Zomercheck, zodat we met een veilig gevoel op vakantie kunnen.
Altijd goede service
Perfecte behandeling. Echter onderaan bij Gegevens kan ik mijn email adres niet wijzigen. Ik heb een nieuw emailadres maar kan het hier niet wijzigen, foutje in het formulier ?
Alle vertrouwen
Fijne garage, vriendelijke medewerkers en altijd bereidwillig om even te helpen, ook als je niet meteen een afspraak hebt gemaakt.
Er werd goed meegedacht over of reparatie/vervanging wel nodig is. Ze jagen je niet onnodig op kosten. Super fijn. Autotje is weer gemaakt en rijdt heerlijk
Nvt
Was de eerste keer dat ik daar kwam Heel vriendelijk ontvangen Goeie locatie
vooralsnog nog helemaal " TOP".
Ik was mijn autosleutel verloren en de reserve was ook nergens te vinden. Telefonisch keurig opende hoogte gehouden van de voortgang opneem super vriendelijke manier
Goede ondersteuning tijdens koop van nieuwe eclipse crosse
Toppie
Positieve ervaring bij aanschaf van gebruikte auto. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Heel vriendelijk en vakkundig personeel.
Tijdige info en advies werkzaamheden. Goede afspraken en afhandeling
prima organisatie
Erg snel en vakkundig geholpen door Henkjan en de monteurs.
Uitvoering controle altijd prima. De mensen zijn altijdvriendelijk en lopen de rekeningaltijd evenmetme door.
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Zoals hierboven geschreven duidelijk en ook kwam er een probleem uit de check die met de volgende service beurt wordt verholpen.
Ze hebben mijn onderhoudsbeurt prina uitgevoerd. Fijn en gezellig personeel.
Altijd goed