Ben keurig op tijd en vakkundig ,snel geholpen. Bedankt mannen.
Communicatie snel afgehandeld
Prima, duidelijk en vriendelijke medewerkers
Zoals altijd ben ik goed geholpen.
Doen wat ze toezeggen!
Altijd snel en vakkundig onderhoud.
Klantvriendelijkheid
Snelle wissel van winterbanden
Defect binnen korte termijn verholpen. Gratis leenauto in het weekend.
contact goed , werk goed, kom volgende keer weer terug.
goed overleg wat er moet. kosten goed bespreekbaar
Ze staan altijd voor je klaar!
Kwam zonder afspraak binnenlopen, vrij snel kon er beoordeeld worden of het langer kon wachten of dat er direct iets gerepareerd moest worden. Na korte analyse bleek al snel dat er een reparatie nodig was maar gelukkig kon ik mijn auto daar met een gerust hart achterlaten zodat ze gedurende de dag de reparatie konden uitvoeren. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en bijzonderheden die men tegenkwam. Einde van de dag stond de auto (gewassen en wel) weer voor me klaar zodat ik weer veel veilige kilometers kan maken. Top geholpen.
Heel fijn dat ik zo goed betrokken wordt bij het onderhoud en de eventuele reparaties van de auto van mijn (89 jarige) moeder.
Heel klantvriendelijk en kennis van zaken. Denken met je mee en zijn zelfs bereid om onverwachte kosten deels te vergoeden. Top garage!
Servicegericht bedrijf met vriendelijke receptioniste die goed weet waar het om gaat. Prettig contact en goede (after)service. Top geregeld dus!
Prima autobedrijf, met vakbekwame mensen die verstand hebben van auto's. Ga zo door !!!
The garage provides reliable car and good service
Er wordt op een fijne manier meegedacht en meegewerkt om het probleem op te lossen.
Zeer klant vriendelijk.
Je wordt er snel en deskundig geholpen.
Staan direct voor je klaar en problemen worden adequaat opgelost
Persoonlijke benadering, aandacht voor de klant en de koffie staat altijd klaar ! Duidelijk kostenplaatje vooraf en goede informatie achteraf.
volgens afspraak afgehandeld.