verkoper attent
Top, zoals altijd
M’n Caddy moest voor 31 december APK gekeurd zijn. Belde 29 december voor een afspraak en 30 december was het geregeld, ondanks de geweldige drukte. Top service!
Hele goede ervaring.
Geweldige garage
Heel meedenkend en goed overleg. Vakkundige onderhoudsbeurt.
Van het maken van een afspraak tot en met het ophalen van de auto ben ik zeer tevreden over de klantvriendelijke behandeling.
Zeer duidelijke communicatie omtrent prijzen en werkzaamheden. Flexibel in tijden en dagen. Super fijn om hier je auto te brengen. Prijzen zijn wel relatief hoog
vriendelijk
Goede service.
Wintercontrole gedaan daaruit kwam uit dat de airco niet werkt, er is een vervolg afspraak gemaakt voor reparatie.
Zie boven gewoon prima
Desondanks vroeg ik mij het volgende af....na online afspraak te hebben gemaakt (onderhoudsbeurt + APK), ontving ik op 15 nov. netjes een bevestiging van de gemaakte afspraak. Deze luidde als volgt “ wij hebben de volgende werkzaamheden voor u ingepland: * Periodiek onderhoud * Interieurfilter vervangen * Remvloeistof vervangen * APK KEURING “ De totaalprijs voor het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden is €.280,- incl. BTW , zo werd medegedeeld. Echter, bij het ophalen van de auto werd mij verteld, dat er GEEN APK was uitgevoerd, daar dit volgend jaar dient te gebeuren. Oké, maar dan zou ik toch ook mogen verwachten, dat kosten van APK op factuur in mindering zouden worden gebracht ?? Maar niet dus, dus hou ik hier een vreemd gevoel aan over......
Erg blij met mijn aangekochte Mitsubishi, auto rijd fijn en is degelijk. Had een klein mankement maar word netjes door het bedrijf opgelost. Waar ik erg blij mee ben, kan ik weer veilige kilometers maken.
Originele beoordeling
Heb nu 3keer over een mankement gebeld en word steeds afgewimpeld kapotte censor hoeft niet gemaakt te worden en als ik de auto door de wasstraat haal gaat het motorlampje branden moest ik hem maar met de hand wassen of een garage in de buurt laten kijken mocht maar een paar honderd euro kosten ging de desbetreffende garage natuurlijk nooit mee Accord nu brand het lampje al bij een regenbui wat een garantie nep
Auto van mijn ouders overgenomen, die al jaren bij Polderman komen. Hoewel ik zelf een half uur verderop woon blijf ik komen. Ze zijn goed, aardig en hebben goede service. Daar rijd ik graag een blokje voor om.
Vakgarage Polderman ervaar ik alles een net en goed garagebedrijf.
Heel fijn en snel geholpen om mijn auto door de keuring heen te helpen.
Onderhoudsbeurt conform afspraak uitgevoerd. Auto is daarna gewassen en gestofzuigd. Top service
Keurige, klantgerichte service!
gegevens display, controle check gedaan
Goede service tot nu toe!
Door de jaren heen ben ik altijd heel prettig en deskundig geholpen. Ook de thuisbrengservice is altijd geweldig! Kortom een hele goede garage met enorm veel service. Ik ben heel tevreden! Fijne kerstdagen voor alle medewerkers van garage polderman.
Netjes goed en aardig
Als je belt krijg je direct goed advies of kun je langskomen