Mijn auto voor jaarlijks onderhoud inclusief APK. De auto is ook meteen gewassen! Fijn weer!
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Sinds 5 jaar laat ik bij deze garage de Winter/zomerbanden verwisselen en opslaan. Nadat de bandenspanning ingesteld is, blijft altijd t lampje op Dashboard van de bandenspanning branden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent. Ondanks dat we het gezellig vinden als u ons twee keer bezoekt, zullen we er voor zorgen dat we bij de volgende wissel direct het bandenspanning systeem resetten na de wissel ;-)
Goede communicatie, in ons geval was vervanging van 2 banden een advies. In overleg besloten dit te laten doen, anders was dit binnen korte tijd sowieso noodzakelijk geweest.
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Doen hun best om goed te helpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Na de onderhoudsbeurt van mijn auto, hielp ‘n monteur mij met mijn navigatie. Gewoon als service!!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Auto voor onderhoud en APK langs gebracht. Makkelijk afspraak kunnen maken via de website. Vriendelijk personeel.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vriendelijke mensen en goud eerlijk
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Keurig van alle informatie voorzien door Guido van Kesteren !
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en dat u tevreden bent! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Met Apk en onderhoud had ik speciale wensen ivm leeftijd van de auto en rijden op LPG. Polderman hield hier uitstekend rekening mee en ging er soepel mee om.
Garage Polderman is een zeer betrouwbare en servicegerichte garage waarvan je weet dat je auto in goede handen is. Kortom: ik kan garage Polderman dan ook van harte aanbevelen, ik kom er dan ook vele jaren en dat zegt genoeg.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Goede communicatie en praktische oplossingen.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor deze mooie cijfers!
Na een vervelend eenzijdig ongeluk(je) met de auto van mijn vrouw op de parkeerplaats van de tennisvereniging heb ik mij aan de balie bij Annamarie Kruijer gemeld, terwijl mijn vrouw ging tennissen De wijze waarop zij dit incident heeft opgelost verdient alle lof. Ondanks dat de auto praktisch total loss werd verklaard heeft ook de collega van Annamarie waarvan de naam mij ontschoten is (40-jarig jubileum.....) onmiddellijk actie ondernomen en de zwaar beschadigde auto naar het schadebedrijf gereden. Snelle beslissingen, snelle actie. Chapeau!
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Daar worden wij heel blij van! Hartelijk dank voor uw review!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Nadat ik bij een andere garage een slechte ervaring achter de rug heb, vond ik deze garage fijn. Ze waren duidelijk in de communicatie en op de factuur was alles keurig omschreven. En dezelfde dag kon ik mijn auto weer ophalen.
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Nette en goud eerlijke garage met heel vriendelijk personeel
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Zie boven.
Fijn dat u onze service kunt waarderen en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Men luistert , denkt mee en helpt, of meteen of later met een afspraak
Geweldige, klantvriendelijke garage!!
Bedankt voor de mooie review!
Een echt top bedrijf!
Bedankt voor de mooie review!
Zie boven
Goede service vriendelijk personeel
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers, daar zijn we heel blij mee!
Zeer vriendelijk personeel en snel geholpen
Prima ervaringen
Vriendelijke telefonische afhandeling, lekke band binnen 2 uur gerepareerd; petje af.