Hele goede service en klantvriendelijkheid
tips gekregen voor het onderhoud .
Zoals altijd kundig geholpen.
ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL/ ZEER SERVICE GERICHT BEN ZEER TEVREDEN
Goede service . Erg fijn dat alles eerder geregeld kon worden. Ben zeer tevreden.
Een tweede hands Mitsubishi gekocht en ben zeer goed geholpen. Een betrouwbare garage waar ik zeker nog wel eens terug zal komen.
Is Gewoon goed geregeld.
Zeer flexibele service en goed personeel
Het gevoel om als klant behandeld te worden. Duidelijk en met goed advies. Volgens afspraak nakomen wat overeengekomen is.
Uitstekende uitleg over de auto door Karel gegeven Maar dat wisten wij al bij onze vorige mitsubishi Ik raad iedereen aan koop een auto bij Polderman in Lisse
Super snelle en fijne service. Gebeld omdat er een spijker in mijn band zat. Ik kon diezelfde dag gelijk langskomen ondanks dat het einde werkdag was werd ik nog even vriendelijk en goed geholpen. Fijne mensen, fijne garage!
men is altijd bereid en in staat om naar je te luisteren en direct te helpen. Goede garage waar de klant nog mens is.
De autostoel laten verhogen. We konden snel terecht Prima gedaan voor een goeie prijs. Hele goede vakgarage
Snelle afhandeling en wordt goed contact met klant onderhouden
Zoals altijd ben ik prettig en goed geholpen.
Prima garage waar je geen nummer bent en altijd goed geholpen wordt.
Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Henk Jan .wat heeft ervoor gezorgd dat wij een Mitsubishi ASX hebben gekocht.
Al meer dan 40 jaar en nooit geen problemen,alles wordt zeer goed uitgevoerd.
Zeer vakkundig en klantvriendelijk.
Goede service . Deskundigheid.
Duidelijke uitleg. Doen wat we afspreken
Auto gezien gelijk geappt 2 dagen later wezen kijken Super geholpen en de auto gekocht Komen in de toekomst zeker terug
Goede service en fijn personeel, bumper weer netjes en goed contact
Goede en adequate service