Het was een heel goede zomer check en mijn auto radio is ook weer gerepareerd.
Fijn geholpen met het keuren van een aanhangwagen.
De APK keuring leverde enkele reparatiepunten op; dit was teveel om dit op dezelfde dag te verhelpen. Ik kon de auto laten staan en hem de volgende dag om 13.00 uur weer ophalen, APK goedgekeurd en wel. Menig garage zal door drukte een nieuwe afspraak tot reparatie willen maken op een te laat tijdstip met als gevolg dat de goedkeuring van de APK te laat is, en je een aantal dagen niet in de auto mag rijden. Gelukkig is dit bij Polderman niet zo ondanks dat zij het ook druk hebben.
gunstig
Veel aandacht, geen haast, tijd voor een praatje met een "bakkie". Ik houd daarvan. Dan voel ik mij thuis.
Hoewel de airco al weer snel niet goed werkte na de vorige reparatie, bleek het op een andere plaats te zijn. Dit werd verholpen
Misschien iets te amikale receptionist, maar verder niets dan lof!
Zeer klantvriendelijk, duidelijk in de afspraken.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Alleen de reparatie die nodig is.
Ik kwam voor de zonercheck en bleek een gevaarlijke band te hebben. Direct gebeld, meteen banden geregeld en gemonteerd. Weer veilig op weg!
Zeer goed.
Lampjes vervangen lukte mij niet. Ik kon gewoon langskomen en het werd gedaan voor mij. SUPER!
Service prima zoals gewoonlijk.
Fijn bedrijf , goede ervaringen mee.
Mijn Mokka, gekocht bij Polderman, deed plotseling, helemaal niets. Gebeld naar Polderman op zaterdag te 11.55 en J.Hendrik (??) zij toe ons te helpen. Binnen 25 min stond een acculader ( Guido??) in Sassenheim ( 6 km) en deed de auto starten. Achter Guido gereden naar Lisse , waar de accu getest werd. Goede conditie. Wij konden direct doorrijden ( 12.50) , nadat J Hendrik snel een Pechhulp Mitsubishi contract had afgesloten. Ik heb een zeer klein bedrag moeten betalen voor deze service. Sorry dat ik niet iets meer had gegeven voor deze mannen
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen
Altijd vriendelijk geholpen en goede service
Zoals altijd, goed geregeld
Is al jaren mijn garage Ze hielpen met schade door advies te geven wat de dien en boden hulp bij het vinden van een andere auto
Goede ervaring, gewoon zoals het hoort
uitstekend
Auto voor keuring zou er op wachten. Na een uur nog steeds niets en zag de autowerkeloos op een brug staan in de garage, vond ik wat vreemd. Uiteindelijk na ruim 1 1/2 uur werd mij verteld uw auto is afgekeurd en wat er aan gedaan moest worden, gelijk afspraak gemaakt voor de reparatie. Auto zou bij de uitgang gebracht worden dus ik naar buiten. Komt er een auto aan de bestuurder vraagd is deze voor u? Nou nee, verkeerde kleur en merk. Toen ging alles heel snel. bleek een persoon/ auto verwisseling te zijn. Mijn auto was goedgekeurd maar bleek een steekproef te krijgen van het RDW, vandaar dat het allemaal zo lang duurde. Foutje bedankt zeg ik dan maar vind het toch wel een beetje slordig hoor!
Alles volgens wens
Zoals vanouds weer prima geholpen, en vriendelijk te woord gestaan. Ga zo door !!!