zie boven
binnen 5 minuten staan ze voor je klaar
Kwam voor een onderhoudsbeurt en werd er op attent gemaakt dat de apk ook meteen gedaan kon worden, zodat het scheelt in de kosten die ik anders over een paar maanden had moeten maken om de apk apart te laten uitvoeren. Dat is meedenken met de klant.
Werd gelijk geholpen
Goede service en uitleg van alles. Het personeel is heel erg vriendelijk en bereid om te helpen.
vriendelijke en zakelijke afhandeling aankoop occasion.
Er wordt met je meegedacht, er wordt goed werk afgeleverd en geweldige service!
Je weet dat je auto na een inspectie goed is nagekeken en waar nodig onderdelen vervangen. Kosten worden van te voren doorgegeven.
goede service
Afspraak kon snel gemaakt worden en een goede prijsindicatie van wat moest gebeuren vooraf.
minder positieve ervaring. € 11,80 voor 1 (één) 2032 batterij van de afstandsbediening. Dat kon niet in de rekening van € 864,53 van de laatste beurt. (15-09-20)
Men behadelt iedereen als klant en niet als nummer. Goede service en gemakkelijk via internet afspraak maken.
Prettig, vlot en goede uitleg.
Erg vriendelijk en deskundig personeel, die met je meedenken. Drie aparte werkzaamheden in één keer i.p.v. drie keer naar de garage.
Mijn auto rijd weer als een zonnetje .
Door omstandigheden had ik het afgelopen jaar weinig kilometers gereden. Het luchtfilter wat eerst vervangen zou worden zag er nog zo goed uit dat dit niet nodig bleek te zijn. Gevolg lagere nota. Dat vind ik dus een geweldige service en geeft vertrouwen.
Oke heel er goed dan.
Zeer goede service bij een betrouwbare garage.
Door heupoperatie niet in staat de auto zelf te brengen. Gehaald en weer gebracht. Goed op de hoogte gehouden van de kosten die er zouden komen.. Al met al hee erg tevreden.
Goede ervaring
Ik ben goed en snel geholpen.
Afspraken nagekomen en afgehandeld. Erg tevreden.
Mijn ervaring als klant is dat het zeer vriendelijke mensen werken en vakkundig en er wordt goed uitgelegd wat de monteurs gaan doen en Na de beurt werd onze wagen gewassen en gestofzuigd dat is klasse en niet een belangrijk punt is onze wagen is al 4jaar in onderhoud en de rekening is altijd redelijk niet te duur kortom prima garage.
Fijn contact via tel. Auto netjes opgehaald, alle service uitgevoerd. Auto van binnen en buiten netjes schoon gemaakt. Top service.