Fijne en mooie garage
Via de website aanvraag gedaan voor bezichtiging en proefrit van een keurige Citroën C4. Volgende morgenvroeg telefoon van Corne van Wijk , afspraak gemaakt en direct proef gereden, wat een verassing dit bedrijf en deze jonge talentvolle verkoper , die snapt het wel. Hier gaat op "een bedrijf is zo goed als de mensen die er werken" een woord geweldig. Afspraak gemaakt voor aflevering , lijstje afgewerkt en met een bijna zgan wagen tevreden op weg. Zakelijk gemoedelijk, deskundig en uiterst vriendelijk allemaal. Tevreden met een hele goede en mooie Citroën op pad. CHAPEAU Vakgarage Stellendam , bedankt Corne voor geweldige service.
Vakgarage Stellendam wordt gekenmerkt door een prettige ontvangst, een comfortabele wachtruimte, vriendelijk personeel, en een uitstekende service. Het is een bedrijf waar je graag naar toe gaat.
Is gewoon goed
oplossingsgericht en servicegericht
De aflevering was goed. Nog een afspraak gekregen om iets wat net niet in orde was op te lossen
Goede service, fijn personeel
Bij de deze garage net een auto gekocht. Deze mensen denken echt met je mee,wat je tegenwoordig niet meer mee maakt! Mijn volgende auto ga ik zeker weer bij deze mensen kopen,zeer goed geholpen door Matthias,echt een top gozer! Nogmaals hartelijk bedankt!
goeie uitleg prijsopgave klopte, aan al de wensen werd voldaan.
Dat horen we graag, fijn dat alles naar wens is verlopen, graag tot ziens!
Vriendelijk en goede service
Bedankt voor het sturen van deze mooie review, we zijn er blij mee!
Als er iets aan de hand is bellen ze altyd eerst zo dat je niet voor verrassingen komt te staan
Heel fijn dat u de moeite neemt deze reactie achter te laten, blij mee, dank u!
Goede service en kwaliteit. Daarnaast super geholpen door Corne.
Nadat ik een afspraak had gemaakt online werd ik gebeld om e.e.a. door te spreken om tot de juiste onderhoudsbeurt te komen, offerte via de mail ontvangen. De auto kon ook worden opgehaald en weer thuis gebracht. Dat was erg fijn. Top service.
Ik ervaar dit bedrijf als zeer vriendelijk. Ze denken met je mee en zijn dan ook begaan met je. Vriendelijke verkoper, zonder poespas. Geen onderhandelingen over de prijs van de in te ruilen auto, gaan niet zitten pingelen, maar komen gelijk met een goede en eerlijke prijs. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen!
Onze 206cc voor apk gebracht. Er was goede communicatie met de garage over het onderhoud en auto was ruim op tijd klaar.
Enkele weken na aanschaf van onze Mini Cooper SE zijn we helaas geconfronteerd met meerdere pechgevallen nadat de auto in elektronische storing belandde. Na een eerste contact met Arjan van Vakgarage Stellendam verliep de servicedienstverlening adequaat en recht door zee. Communicatie was prima en correct evenals de uiteindelijke reparatie en garantieafhandeling. Ondanks het feit dat de situatie voor beide partijen ongewenst was, heeft Vakgarage Stellendam haar goede naam & faam wat mij betreft bevestigd. Nogmaals hartelijk dank en we hopen op veel veilige kilometers vanaf nu!
Hulpvaardig, meedenkend
Ik werd uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Buitengewoon.
Niets dan lof!
Flexibel, denken goed mee, snelle service, goede kwaliteit, klantvriendelijk
Keurig gebeld voor apk afspraak ruim van te voren,auto is thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Super tevreden.
Nemen de tijd voor je en denken met je mee, kwaliteit staat bij mij erg hoog en dat is hier ook het geval en daarom blijf ik hier terug komen.
Ze hebben ons heel goed geholpen
Pampus 31
3251ND Stellendam