Pechhulp aanvragen was snel geregeld. Bedank Caroline!
Mensen hebben altijd wantrouwen in de rekening van de garage maar bij deze Vakgarage doen ze dit helemaal uitleggen.
Vriendelijk en netjes ontvangen goede behandeling , en leuk
Mijn vragen werden goed en snel beantwoord door Carolien. Super vriendelijke vrouw die weet hoe ze moet communiceren met de klant. Probleem was snel opgepakt en opgelost !
Vriendelijk personeel. Komen afspraken na.
Fijn contact, vriendelijke medewerkers, weten wat ze doen, overleggen over eventuele zaken die ze tegen komen.
Je wordt netjes geholpen, ze bellen op tijd als er speciaals is, en ook bij onverwacht totaal ander probleem denke ze gelijk mee en maken ze ruimte.
Alles conform de gemaakte afspraak, keurig afgehandeld. Betrouwbare dealer
geldige medewerkers, vriendelijk en bij vragen duidelijke uitleg, gewoon SUPER
Goed luisteren naar de wensen van de klant. Vakkundig en staan er voor de klant. Een goede en ontspannen sfeer
Mijn ervaring is positief
Goede service prima bedrijf vriendelijk personeel.
Als klant word je netjes te woord gestaan. Onderhoud en reparaties worden kundig uitgevoerd. Heb een eerlijk gevoel over de aan mij geadviseerde noodzakelijke verrichtingen, en de daarbij behorende kosten. Extra service als een leenauto, en pechhulp vind ik handig. Als klant word je van te voren geïnformeerd, wanneer de kosten van verrichtingen hoog uitpakken.
Goede service!
Deze garage heeft ons snel en deskundig aan een gebruikte auto geholpen. Het contact is deskundig en persoonlijk. Prima vakgarage.
Eind vorig jaar een camper gekocht met een complete aflevercheck. Wat een rust, vakmanschap, tijd en humor hebben en nemen ze hier. Alles keurig uitgelegd, alles klaar om op vakantie te gaan. Naast campers hebben ze ook auto’s. Voor de volgende gaan we eerst hier kijken. Dank je wel Arjan en medewerkers!
nooid geen problemen
Snel en goed geregeld
Ronduit prima service!!
Beste Dhr. Heijnen, Bedankt voor de positieve review. Nogmaals veel rijplezier met de auto en tot ziens! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam
Met deze vakgarage ben ik in contact gekomen via marktplaats. Het personeel is zeer vakkundig en gastvrij en zijn heel erg service gericht en alle afspraken worden nagekomen. Daarom heb ik hier mijn Renault Captur gekocht. Deze garage durf ik aan iedereen aan te raden.
Zeer fijn contact met de eigenaar gehad over aanschaf van een auto. Van beide zijde transparant het gesprek gevoerd en dat voelde goed.
Mijn auto moest APK gekeurd worden en een onderhoudsbeurt krijgen. Ik was aan de late kant voor het plannen van een afspraak. Hoewel er eigenlijk geen ruimte in de agenda was, mocht ik de auto toch brengen en zou er tussendoor aan gewerkt worden gedurende een aantal dagen. Tot mijn verrassing mocht ik mijn auto al de volgende dag weer ophalen. In het contact ben ik elke keer zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik ben blij dat ik deze fijne garage gevonden heb!
goed geholpen door de eigenaar,Arjan klink
Vakgarage stellendam top garage en goede service daar kunnen ze bij de kia nog van leren iets meer dan een maand zonder kia gezeten kia Nederland wilde niks voor me doen ze maken mooie reclame 7 Jr garantie als het daar om gaat zijn ze niet thuis Vakgarage Stellndam heeft het voor mij opgelost daar ben ik ze dankbaar voor ook al hadden ze het druk binnen een paar dagen reed de kia weer super jongens top dat is nou eens service
Na mijn belletje dat de auto niet meer starte kwamen ze hem al na 1 uur ophalen ondanks dat ik geen klant bij hun was goed geholpen
Pampus 31
3251ND Stellendam