Snelle afhandeling
Snel en vriendelijk
Klantgericht, maken tijd bij een acute klacht.
Goede services en klant vriendelijk
Denken goed mee, betrouwbaar en adequaat.
Klantvriendelijk geholpen. Blij dat ik direct geholpen werd.
Snelle en gedegen service bij een auto die plotseling hapert. Maken tijd vrij en leveren service aan een trouwe klant.
Altijd goed en perfecte service. En personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor de service en de flexibiliteit met de datum en tijdstip. En ook nog netjes gemaakt en 10% voordeliger dan de prijsopgave. Zo houd je tevreden klanten, dank jullie!
Op de site een auto gezien,en erbij wezen kijken.We zijn super tevreden over de aankoop van onze auto. Vriendelijk personeel en niets was teveel qua vragen. Alles hebben ze tot in de uiterste puntjes geregeld.
Klantvriendelijk
Fijn dat ze meedenken en overleggen met de klant, altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Dimlicht gerepareerd in no time ondertussen krant gelezen en koffie gedronken.
Fijne vakgarage autoservice Stellendam
Ik had een afspraak om 10.00 uur. Het bleek koffiepauze te zijn. Om 10.15 uur kon de set verwisseld worden. Waarom wordt er 10.00 uur genoemd als ik bel en niet de tijd na de pauze. Ik wil met zo’n wissel zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn omdat ik dit ook onder werktijd doe.
Fijne medewerkers die je overal mee van dienst zijn. Zeker na een heftig ongeval. Ze regelen alles voor je.
Eerst contact via WhatsApp en email daarna was de deal snel gesloten. Auto stond netjes schoongemaakt binnen klaar en we werden vriendelijk ontvangen!
Beste Bram en Sylvia, Bedankt voor de positieve review. Nogmaals veel plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam.
Wij hebben gisteren een rolstoel auto Mercedes gekocht bij Vakgarage Stellendam.
Beste Herbert, Bedankt voor de positieve review. Graag gedaan! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Stellendam
Snelle en uitstekende service
Beste Marieke, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam
Zoals altijd is de service super goed!! Ik kom al jaren vanuit Rozenburg naar deze garage om zijn goede service, betrouwbaarheid en vakmanschap. Vriendelijk personeel, uitleg wat ze doen en waarom, een leenauto ter beschikking en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.
Pampus 31
3251ND Stellendam