Tot op heden heb ik deze garage nog niet kunnen betrappen op misleidende facturen. Prima service, relatief nette prijzen. Als consument blijf je op je qui-vive. Ben nu 3 jaar achtereen klant. Mvg
Men denkt mee met de klant. En voeren geen onnodig extra acties uit.
APK laten doen, afspraak maken liep even verkeerd, maar keurig gecorrigeerd en super geholpen.
Heel goede indruk bij het eerste bezoek, erg vriendelijk en duidelijk antwoord op vragen.
Werd netjes gebeld dat de achter remmen versleten waren.
Beste Kees, Bedankt voor het invullen van de review, het klopt inderdaad dat de apk gratis is bij een grote beurt, de auto heeft echter een jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad met als extra de werkzaamheden aan de remmen en dus geen grote beurt. Bij verder vragen hoor ik het uiteraard graag. Groeten Arjan
Fijn geholpen
Zij kunnen wat vele anderen niet kunnen: het op korte termijn leveren van een zgan camper
Originele beoordeling
Prima service, persoonlijke aandacht.
Altijd in de weer voor de klant.
Service en klantvriendelijkheid zijn TOP. Auto altijd netjes terug
Ik vind jullie een betrouwbaar bedrijf. Jullie geven goede adviezen en denken mee. Hartelijk dank daarvoor.
Een tweedehands auto op leeftijd (2009) gevonden met weinig kilometers. Zeer vriendelijk en correct geholpen bij de testrit, aankoop en aflevering, we voelden ons zeer gewaardeerd.
Beste Trijnie, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze service goed is ontvangen! Met vriendelijke groet, Corné van Wijk
Klantvriendelijk en meedenkend
Goed te woord gestaan, afspraken worden correct nageleefd, levert op tijd!
Het is heel mooi dat er een vakgarage zit hier inn de buurt toppie
Afspraak is afspraak en goed
Prima garage
Hele goede automonteur die mij auto mee wilde nemen
Online een auto gevonden bij deze vakgarage. Foto's stonden er nog niet bij. Contact gelegd met de garage, we kregen snel foto's doorgestuurd. We zijn goed geholpen, ook op locatie. Na 1.5 week konden we de auto ophalen. Een uitstekende en snelle service!
Beste Corina, Fijn om te horen dat je erg tevreden bent! Nogmaals heel veel plezier met je eerste auto. Met vriendelijke groet, Corné van Wijk
Professioneel en persoonlijk
Beste Robert, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Corné van Wijk Vakgarage Stellendam.
Word altijd best vlug en vriendelijk behandeld vind het lekker als ik even een rondje door de werkplek kan doen terwijl ik wacht.er hangt best een open sfeer
Beste Tjerk, Bedankt voor je positieve review, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Corné van Wijk
Fijne en vriendelijke service.
Baliemedewerker is vrolijk en ontvangt de klant zo als het moet, koffie en plek om te werken als je blijft wachten.
Zeer vriendelijk, bijzonder behulpzaam en correct
Pampus 31
3251ND Stellendam