Uitstekende service, tijdens verkoop en bij het ophalen van de auto. Zeer klantvriendelijk!! Ook de volgende dag toen er een piep van de sensoren in onze auto bleef gaan, stond iedereen paraat om het te verhelpen. Gelukkig was het niets bijzonders en snel verholpen.
Goede service en klantgericht
Gezien andere woonplaats toch direct geholpen top.
Volgens afspraak goed geholpen, zeer vriendelijk personeel
Eerste keer bij deze garage. Vriendelijke mensen en goed geholpen.
Goed e n vriendelijk geholpen
Aankoop tweede auto, prima afhandeling en service bij aankoop. Garagebedrijf aan te bevelen.
Gevoel dat ik eerlijk behandeld wordt, de auto wordt in goede technische staat afgeleverd. Met redelijke prijs voor de bijkomende kosten.
Fijne heren die een nieuwe auto hebben gezocht nav zoek opdracht en ook mijn oude auto retour namen + de nodige service. Erg tevreden.
zeer goed
Ik heb een goede ervaring met de garage. Altijd behulpzaam .
Prettig, goede service en doet wat ze beloven
Eerste kennismaking met deze garage. Prettig geholpen en vriendelijke mensen. Geeft vertrouwen.
Prima geholpen
Fijne garage en goede service
Prima werk afgeleverd alleen stottert de auto nu wel wat meer nadat deze bij u is geweest.
Voor de tweede keer een auto gekocht hier. Zeer klant vriendelijk ook als er iets was met de vorige kon ik altijd terecht. Fijn zo,n garage op je eigen dorp.
Gisteren geweldig ontvangen. We kwamen voor de Toyota corolla verso uit 2005. Onze zafira was niet meer te maken. We wilden graag zo snel mogelijk een andere auto ivm vakantie. Smorgens gebeld en smiddags kon hij zo mee. Alle onderhoudsgegevens zaten erbij. We mochten in dirksland bij de dealer nieuwe wieldoppen halen. Echt we zijn zo blij en raden iedereen deze top garage aan
Ik heb hier mijn nieuwe auto gekocht en vanaf het moment dat ik binnen stapte om de proefrit te maken tot het moment dat ik hem ophaalde ben ik heel netjes behandeld de auto was in topstaat zoals elke auto die daar stondt toen ik hem op ging halen was de auto meer dan netjes
Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Er wordt geluisterd naar je en tijd voor je gemaakt. Als er wat voorvalt in de garantie periode wordt je goed geholpen en gerepareerd wat nodig is en daarover geinformeerd. Ik beveel iedereen deze garage aan
Een bedrijf wat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Corné is een zeer vriendelijke verkoper. Goed contact met de klanten. Aanrader!!!
Goede ervaringen en zeer tevreden
Goede hulp tijdens het vinden van mijn droom auto :)
Goeie garage
Pampus 31