Enige reden voor 4 ipv 5 sterren is dat ik bijna twee weken moest wachten voordat er ruimte in de planning was.
Erg klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. Uitstekende garage en zeker aanbevolen!
De klant is hier koning
Graag gedaan! bedankt voor het invullen en de waardering! Groetjes Arjan
Vrij laat een afspraak gemaakt voor de camper, netjes en snel geholpen. Complimenten voor de totale ervaring.
Altijd vriendelijke medewerkers, goede service,
Prima service goed geholpen, fijn personeel. Met vriendelijke groet, Gerie Meijer
Op zoek naar auto, goede ontvangst en heb een Toyota Yaris Gekocht.A.s woensdag 28 -4 Gaan we hem ophalen.
Klant blijven
Tevreden
vriendelijke personeel
Storing in het startcircuit werd vakkundig benaderd.
Het zou voor sommige klanten beter zijn als er tussendoor verteld wordt wat er gedaan gaat worden. In mijn geval hadden ze niet aangegeven dat ze de velg ook gingen bekijken. Ikzelf vond dit geen probleem maar het kan negatief gevonden worden.
Er is een goede service geboden en een eerlijk advies gekregen om zo lang het moest verantwoord de weg op te kunnen.
Goede service wordt altijd goed geholpen
We zijn heel blij met onze “nieuwe” auto met een top service en vriendelijkheid!!
Werkzaamheden zijn op een goede en betrouwbare wijze uitgevoerd.
Wij zijn goed geslaagd bij vakgarage Stellendam. Zijn ook goed geholpen met de nieuwe auto Honda Jazz hebride 1.2. Ik zit in een rolstoel en deze makkelijk in te stappen met deze auto.
Goede ervaring met Vakgarage Stellendam
Geweldige service:)
Leuk geholpen en je kunt altijd bij ze terecht. Heel vriendelijk en open.
Zeer goede ervaringen en prettig en vriendelijke medewerkers
Goede service. Vriendelijke medewerkers. Kleine deffecten worden gelijk verholpen.
Bij de vakgarage Stellendam heerst professionaliteit en vakmanschap. Ondanks dat de mensen het erg druk hebben zorgen ze voor een goede communicatie met de klanten. Dat schept vertrouwen. Er wordt niks uitgevoerd zonder overleg.
Alles volgens afspraak. De tijd, prijs en heel netjes gewerkt.
Pampus 31
3251ND Stellendam