Onze bedrijfsbus binnen een dag weer terug op de weg Bedankt!
Zegt voldoende denk ik
Prima garage
Afstemmen ging goed voor de jaarbeurt, op tijd klaar, leenauto gehad.
Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg dashboard.
Snel en efficiënt geholpen door vriendelijk personeel voor een fatsoenlijke prijs.
Altijd goed geholpen !
Vriendelijke behandeling en goede service, Aanwinst voor Stellendam zo,n garage
Ik word altijd correct geholpen en personeel is vakkundig. Nemen de tijd voor je. Nomaals ben tevreden
Vriendelijk personeel die er alles aan doen om je te helpen. Goed gevoel aan over gehouden. Was voor mij de 1e keer dat ik bij de vakgarage kwam.
Professionals.
Zijn ze aan de auto bezig en zien ze dat de voorbanden vervangen moeten worden of andere dingen die nodig zijn wordt ik altijd gebeld dat vindt ik heel goed.
Niks op aan te merken
prettig
nvt
Een pittige zoekopdracht neergelegd bij Vakgarage Autoservice Stellendam met veel wensen. Het was even zoeken maar ze hebben de auto gevonden die wij voor ogen hadden. Zeer tevreden over de service én onze auto.
We gaan voor de volgende in februari/maart.
Super garage.
Kom nu al een tijdje bij deze garage, en als er iets is en ik bel kan ik vaak direct even langs komen, zeker als er spoed achter zit. Prettige en vriendelijke medewerkers, het voelt allemaal erg vertrouwd en prettig.
Snelle, goede service. Zeker aan te bevelen
goed bedrijf staat altijd voor je klaar mijn ervaring is goede service en eerlijk een aanrader
goede service en vriendelijke mensen
Bedankt voor de positieve review Anja, graag gedaan en tot ziens!
Heb voor een eerste bezoek een goed gevoel. Goed overleg en contact tussen garage en klant. Geen fouten of dergelijke kunnen vinden vooralsnog. Dus met een beetje geluk volgend jaar weer.
Goede garage,prettige service dicht in de buurt. Prijzen zijn zeer redelijk.
Pampus 31
3251ND Stellendam