Staan altijd voor je klaar.
Achterrem laten controleren, snel en vriendelijke personeel.
Ik bezoek deze garage al meerdere jaren, meestal in verband met een acuut probleem; ben tot nu toe altijd prettig te woord gestaan en goed geholpen, ik krijg meerdere opties aangeboden voordat er daadwerkelijk tot handelen wordt overgegaan. Ik heb een eigen inbreng en er wordt .naar me geluisterd; over het algemeen ben ik tevreden over de geboden service, de snelheid daarvan. Soms is er wel eens een verschil van mening, maar daar komen we altijd uit in goede verstandhouding. Alleen bij merk- of typespecifieke moeilijkheden schiet de vakkennis wel eens te kort. Ik beveel deze garage aan iedereen aan, die op zoek is naar een goed advies en een klantgerichte bejegening.
5 juli Afgelopen week ik moet met spoed(rit) naar Amsterdam maar mijn rechter ruitenwisser was stuk. Snel naar Vakgarage Stellendam voor een nieuwe. Helaas wat ze hebben in voorraad was niet dat ik nodig had. Monteur heb alles gedaan om toch met het slecht weer ik verder kan naar mijn bestemming. Super lief! bedankt!
Bij deze garage wordt met de klant meegedacht en ziet men altijd kansen. Bij een merkdealer een auto gezien, die uiteindelijk via vakgarage Stellendam is geleverd. Gewoon zonder problemen.
Ondanks de drukte werd ik snel en vriendelijk geholpen.
Deze garage denkt met je mee
Een bedrijf waar klantvriendelijkheid en goede service vanzelfsprekend zijn.
Fijne eerlijke mensen en een vlotte en vriendelijke behandeling. Top
goede service ! fijne mensen
Prima geregeld allemaal! Auto voor Apk en onderhoud naar de garage. Advies van de receptie om de auto een dag eerder te brengen. ( op zondag, sleutel in een sleuf). Omdat het doordeweeks best druk is richting Stellendam en omgekeerd. Nu de auto kunnen brengen op een rustig tijdstip en ook weer kunnen halen voor de drukte.
Klantgericht en een goede service
Ik ben goed geholpen. Hoop bij jullie te blijven en werd ook goed geadviseerd over de auto
Beste Aat, Vriendelijk bedankt voor de positieve review. We zien u graag terug, nogmaals veel plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam
veel aandacht voor de klant
Originele beoordeling
een auto gekocht bij vakgarage stellendam , eerst proef gereden en zelf onderzoek gedaan bij finik. daar een rapport laten maken. echter bij ophalen van de auto werkte carplay niet. de merkdealer waar ik langs ging gaf aan dat de auto uit jan 2016 komt en niet zoals geadverteerd uit febr/2018 . de auto kwam totaal niet overheen met het model waarmee geadverteerd was. en carplay was niet mogelijk. omdat de auto 2 jaar ouder is dan geadverteerd. veel opties klopte niet en kwamen niet overheen. vakgarage stellendam vertelde dat het kentekenbewijs doorslaggevend is en ik maar moet accepteren dat de auto 2 jaar eerder al gemaakt was. de opties klopte ook niet en ik wilde geen auto die veel ouder is dan kentekenbewijs. uiteindelijk hebben ze de auto terug genomen maar moest hiervoor 500 euro betalen. doe goed onderzoek als je hier koopt of de auto en de opties kloppen
Deskundig geholpen
Je wordt er super geholpen Zowel telefonisch als persoonlijk En ze denken met je mee Echt een aanrader VAKGARAGE STELLENDAM!!!
Beste Patrick, Bedankt voor de positieve review. Nogmaals veel rijplezier met de auto! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam.
Al geruime tijd klant bij deze vakgarage en word altijd deskundig, zeer vriendelijk en correct geholpen. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Recent een nieuwe auto aangeschaft en ook daarin op een prettige manier voorzien van goed en betrouwbaar advies. Top!
Beste Katrin, Bedankt voor de positieve review. Nogmaals veel rijplezier met de auto en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Corné en Arjan, Vakgarage Stellendam.
Ik vroeg en zij vonden!
Beste Dhr Bernoster, Bedankt voor de positieve review. Heel veel rijplezier met de nieuwe auto gewenst en tot ziens! Met vriendelijke groet, Corné Vakgarage Stellendam.
Tevreden
Ik kan niet meer zeggen dan , Dat Arjan en zijn hele team . luisterd naar wat de klant wil . en het zo goed mogelijk voor de klant oplost. dankje wel allemaal. en ga zo door. grote beurd keuren schade herstel
Ondanks dat de garage zaterdags om 12 uur dicht gaat, waren we toch welkom om een proefrit te maken na 12 uur. Corné en Arjen hebben ons vriendelijk ontvangen en de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Na een goede deal met onze inruil, zijn wij 2 uur later blij met onze Suzuki swifft. Door de snelle service rijden we twee dagen later al in deze auto. Bedankt Arjen en Corné
ik kwam met een klacht, ze namen me serieus en dachten met me mee.
Kleine olie lekkage door nieuw ringetje te plaatsen is deze verholpen.
Fijne garage met deskundig en bovenal eerlijk personeel.
Pampus 31
3251ND Stellendam