Goed geholpen. Onderhoud gedaan en storing verholpen
Normaal
goede afspraken en hulpverlening reparatie
Altijd zeer tevreden !!!!
Komen afspraken na, bellen als er extra kosten zijn. Gaat in overleg. En aardige medewerkers en ook heel belangrijk betaalbaar
Ontvangst kan beter, moest best lang wachten voordat je geholpen wordt. Bij ophalen van de auto geen vriendelijk ontvangst van de monteur, waarschijnlijk Maandag gevoel.
Goede service en vriendelijke personeel
Top, snelle service. Voordat er grote kosten gemaakt worden wordt er ff overlegd
Topservice!
X .......
Vriendelijke collega’s en geweldige service voor een goede prijs
Klantenvriendelijkheid: zeer tevreden!!!!! Prijsqualiteit: zeer tevreden!!!!! Ik ben zeer, zeer tevreden!!!!!!
Advies gevraagd over verlenging pechhulp; en passant werd even de bandenspanningscontrole herzet.
Goed en snel
Klantvriendelijk en prima geholpen. Verder kan ik er nog niets over zeggen maar aflevering auto was super.
Service en verstand van zaken
Uitstekende werkzaamheden
Je wordt bij deze garage goed en vriendelijk geholpen. Je krijgt een eerlijke blik over wat er moet je auto moet gebeuren. Vaak is ook een leenauto te krijgen, zeker als je het op tijd aangeeft.
Leendert denkt altijd mee.
Geen op of aanmerkingen
Wordtaltijd fijn geholpen.persoonlijk contact.
Correct
Met wat ook ,je wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen
Vakkundig werk, zoals altijd!
zeer goed
Clara's pad 22