Leendert denkt altijd mee.
Geen op of aanmerkingen
Wordtaltijd fijn geholpen.persoonlijk contact.
Correct
Met wat ook ,je wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen
Vakkundig werk, zoals altijd!
zeer goed
Keurig, kundig en zeer klantvriendelijk geholpen. Alle service conform afspraak.
Als ik een probleem of een vraag heb dan worden deze op een zeer korte en nette manier opgelost .
Voor APK bij Leendert Krijger geweest, gepland na mijn nachtdienst. Hierin werd daar rekening mee gehouden en een passende afspraak voor gemaakt. Heel fijn!
Deskundig
De auto rijdt weer al nieuw. Service is ook fantastisch.
Zeer goed,vlot en deskundig
Ik kom hier al jaren, dit keer waren er best wat problemen met de auto in deze door de keuring te krijgen, Leendert heeft goed meegedacht en uiteindelijk is alles goedgekomen!
Prima service.
deskundig en prijs kwaliteit is zeer goed !!
Leendert is toegewijd aardig deskundig en heeft antwoord of zorgt dat hij antwoord krijgt
werk op tijd en goed uitgevoerd.
Goed geholpen, en grote kans dat ze me vaker gaan zien.
uitstekend
zeer goed
Direct als het mogelijk is een kleine eerste diagnose van je probleem . Hartelijke ontvangst, en geen probleem te groot .... ze denken er trouwens niet in problemen maar in oplossingen. Eerlijke offerte voor reparatie die bijna nooit duurder uitvalt, eerder iets goedkoper. Klein min puntje, de wacht tijden voor reparatie, ongeveer 2 weken. Maar dat kan ook niet anders wanneer een garage gewoon goed is, en het druk heeft. Ik zeg mijn garage adres voor de komende tijd.
APK keuring met een beurt. Problemen werden gelijk verholpen. Bij het ophalen van de auto werd de factuur ook goed uitgelegd
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand