Houd zich aan zijn afspraak , en alles word vakkundig uitgevoerd , bij de kleinere garage,s wordt je nog serieus genomen en naar je geluisterd. Leendert probeer dit zo vol te houden ,
Na mijn melding over een probleem komt er diezelfde ochtend iemand langs om te kijken of het veilig is om naar de garage te rijden. Twee dagen later is het probleem opgelost. Top.
Goed.
Duidelijke communicatie, snel werk en goed meedenken
Top service, betrouwbaar en professioneel
altijd doelgericht, vriendelijk en betrouwbaar.
Leendert staat altijd klaar met raad en daad samen met zijn team
Goede service, deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid
Goede service en inlevingsvermogen.
Nieuwe condensor en vulling airco. Het is weer lekker koel in de auto. Deskundig gedaan en goeie communicatie, ook netjes dat ik vervangend vervoer kreeg.
Heel fijn geholpen, goede uitleg, en een mooie bos bloemen bij het ophalen, voelt goed en vertrouwd!
Deskundig, denken met je mee. Nemen van te voren contact op bij vervanging van onderdelen.
We kunnen de kwaliteit van de technische behandeling van de auto natuurlijk niet controleren want we zijn geen deskundigen. Maar voor de rest, de afspraken, het tijdig op de hoogte stellen en de snelheid waarin een en ander plaats vond was prima!
Vriendelijk, efficiënt, duidelijk en ze nemen de tijd voor de klant en de auto
Prima garage.
GOEDE ERVARING SNEL EN DESKUNDIG GEHOLPEN
naar genoegen geregeld
Is vriendelijk personeel en helpen je zo snel als mogelijk.
Grote beurt perfect uitgevoerd.
Super ervaring gehad. Ben er geweest voor de APK en er werd meegedacht. Even een nieuw lampje erin en dan werd de auto goed gekeurd. Lang bezig geweest met het roetfilter. Goede service.
Goeie service en deskundigheid
Prima bedrijf.
Super goede service, ben al jaren klant.
Deskundig en vertrouwd
Clara's pad 22