Onze auto is hun auto, zodra binnen is de auto in goede handen, die zorgen, vooruit kijken en meedenken
Zij maken tijd voor je.
Fijne betrouwbaarheid
Zie hierboven en het aantal gegeven sterren.
Zeer vakkundig en klantgericht!
Gewoon doen wat is afgesproken is geen regel voor elke garage. Bij hen is dat wel zo!
APK Keuring netjes uitgevoerd evenals de reparatie van wiellager.
Correct geholpen, afspraken na gekomen, oprecht vriendedelijk geholpen
Goede service en deskundigheid
De werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.
Kan dezelfde dag terecht met startproblemen. Er wordt gelijk gekeken wat het probleem is zodat ik enig idee heb van de kosten. Paar uur later al een telefoontje dat de auto klaar is. Topgarage!
Snelle afhandeling
Netjes Behulpzaam Dichtbij voor mij
Is een goede garage, ze bellen altijd netjes als er te veel kosten aan zit te komen. Ze geven goede tips .
Uitstekende service
Probleem uitstekend opgelost.
Een vakgarage met vakmensen en altijd oog voor de klant. Alles wordt op voorhand eerst besproken voordat het wordt uitgevoerd.
zelfs op zaterdeag en drukte is er ruimte om te helpen
Goede afhandeling
Auto al langdurig hier in onderhoud. Tot op heden niet voor verrassingen komen te staan. Indien toch bijzonderheden dat word ik gebeld.
Altijd zeer prettig samenwerken met vak garage leendert Krijger. afspraak is afspraak en er is overleg als er bijkomende kosten zijn.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand