Professioneel, goede prijs/kwaliteit verhouding diensten en klantvriendelijk
Mijn contact met vakgarage Leendert Krijger verliep vlot en door het wederzijds vertrouwen besloot ik tot aanschaf van de auto.
Ben erg goed en vriendelijk geholpen! Kan er altijd terecht als er iets met mijn autootje is of dat ik vragen heb…blijf er zeker komen!
Fijne garage waar naar je wensen word geluisterd Vriendelijk personeel en Eigenaar
Goede Garage door zowel de Eigenaar en het Personeel altijd tijd maken ,om te luisteren naar je
Altijd keurig en beleefd door eigenaar en personeel altijd tijd om te luisteren
Altijd keurig beleefd door eigenaar en personeel altijd tijd om te luisteren
Vanaf eerste contact vorige maand heb ik een goed gevoel. We zijn de deal aangegaan in wederzijds vertrouwen nu en in de toekomst.
Goede service en goed geholpen als je vragen heb.
Op een prettige manier in diverse stappen het euvel aan mijn Honda CRV opgelost.
Goeie service
goed verlopen
Prettig en goed geholpen.
Ik vind de communicatie prettig en ze zijn fijn in de omgang ze vertellen wat ze hebben gedaan en als er iets is bellen ze eerst.
Zoals vanouds weer een prima service!
Snelle en goede service
Zoals altijd prima en volgens afspraak met onderbouwing van te verwachten onderhoud en kosten
Op een goede en vakkundige wijze de storing verholpen en reparatie uitgevoerd.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand