Klantvriendelijk nemen de tijd voor je. Goede service.
Mensen die je goed helpen, tijd voor je maken en goede service verlenen.
Leendert heeft heel goed meegedacht met het vervangen van de aandrijfassen.
Meedenkend en meevoelend.
Vakgarage Leendert Krijger is een erg fijne garage waar het altijd druk is. Alles voelt er goed, het personeel is vriendelijk, kundig én oplossingsgericht. Waar gevraagd verkrijg je een leenauto met alleen kosten voor de brandstof. Naast de goede service en de duidelijke uitleg over de reparaties, worden vervangen onderdelen getoond met de uitleg erbij. Men is prijsbewust, creatief, op tijd en alle apparatuur is er aanwezig. De eigenaar heeft een nette behandeling én afhandeling hoog in het vaandel staan en is zelf accuraat bij het stellen van diagnoses en dat merk je elke keer weer. Al met al een erg fijne én eerlijke vakgarage met een goede en passende service, iedere keer weer erg tevreden! M.vr.gr., Onno Koster
Goed en snel
Zeer ervaren vakmensen! Keurig en netjes geholpen!
Zeer vriendelijk en kundig.
Onderhoud uitgevoerd zoals gepland
wordt altijd goed geholpen en te woord gestaan
Uitstekende garage vriendelijk en kundig personeel.
Hele goede service
Dag eerder klaar dan afgesproken
Ik kreeg een uitnodiging voor de APK en gezien dat het weer tijd was voor een grote beurt kon dat tegelijk. Om 8.00 uur heb ik mijn auto afgegeven en in de middag was ie al weer klaar, helemaal tiptop onderhouden. Heerlijk.
Het onderhoud en de APK naar behoren uitgevoerd
Zeer goed geholpen namen de tijd voor je en er was ook een leen auto
Persoonlijk en attent geholpen. Duidelijk omschreven wat er aan de hand was en het probleem snel opgelost
Goede ervaring komen zeker terug
De service is hier geweldig, ze staan altijd voor je klaar.
Vriendelijke Behulpzame Garage ,Doen wat ze zeggen voelt aan ,als net ietsje meer
Snel geholpen garage zeer aantebevelen
Fijne garage
Clara's pad 22