Alleen maar lof ik breng m'n auto met een gerust hart er naar rie
Uitstekende service
Kennis, ervaring en vakmanschap bij elkaar voegen leidt altijd tot tevredenheid.
Denken mee en bieden enorm goede service. Vriendelijk en betrouwbaar!
Aankoop ging plezierig, zonder opdringerige verkoop praatjes. Heb de bewuste auto pas een paar dagen in mn bezit, maar ben er tot nu toe tevreden over en hoop dat het zo blijft. Het is een half uurtje van mijn woonplaats, maar de auto gaat zeker volgend jaar terug naar Vakgarage Leendert Krijger i.v.m onderhoud.
klantvriendelijk.
Prettige vakgarage waar ik mijn auto zal onderhouden voortaan !
Prima geholpen na overleg
Dat mijn auto nu beter kan rijden. dank aan deze garage
Komen met goede adviezen
het is een fijne garage met goed en kundig personeel.
Leendert heeft gelijk de reparatie aangepakt en het probleem snel verholpen . Helemaal super!
klantvriendelijk
belt als er iets meer moet dan gepland
vakkundig gemaakt
Voor de eerste keer bij dit bedrijf een auto aangeschaft. Vooralsnog ben ik tevreden over de klantvriendelijke en professionele behandeling en afhandeling bij de aankoop en afhandeling en niet te vergeten de service.
Goede afspraken, duidelijk, eerlijk en betrouwbaar.
De eerste keer dat ik bij garage krijger was. Prima bevallen, goede en snelle service. Geen enkel minpunt te noemen. houden zo!
Goed adres met vaklui
Betrouwbaar adres voor mijn auto. Altijd bereid om mee te denken, snelle reactie op aangegeven kwesties.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand