Netjes en correct
Voor APK mijn auto gebracht. Goed geholpen, lijstje met aandachtspuntjes mee en na de middag was me auto klaar!
Goede service, vriendelijk geholpen, en 100% gerepareerd. Geheel naar verwachting.
Staat altijd klaar en deskundig.
Na 30 jaar moest ik nieuwe garage zoeken, mijn 1 mans garage ging met pensioen. Gekozen voor in de buurt. mijn vriendin liet haar auto keuren bij jullie, ik bracht haar weg en vond de sfeer prettig, dus gedacht, daar ga ik ook maar heen. Ik houd van het persoonlijke, de uitleg, vragen kunnen stellen. Telefoon gesprek voor de afspraak prima. Keuring prima, uitleg over wat toch binnen niet al te lange moet gebeuren, goede uitleg. Geen haast gevoel er is tijd voor mij. Kortom een tevreden klant. Ik heb nu geen zin om al die zaken hieronder in te vullen. Alles is een 8!
Het onderhoud aan de auto wordt deskundig uitgevoerd en de klanten worden vriendelijk en snel geholpen.
top
Je wordt altijd correct te woord gestaan wat erg prettig is.
Prima uitleg over reparatie.
Snel en vakkundig
Iutstekend blij met nieuwe auto
Goede service. Vriendelijke mensen.
Altijd goed en vriendelijk allemaal
Prima goede service.
Goede service, vriendelijke mensen. Top bedrijf.
Zie boven
Wordt altijd correct behandelt.
Ben in al die jaren nog geen andere garage tegen gekomen die service en kwaliteit zo goed kan leveren.
Doeltreffende afhandeling
Heel veel ervarinhg en kennis van veel merken
Voor ons eerste keer in deze garage zijn prettig verrast. Komt betrouwbaar en vriendelijk over.
Zoals altijd geeft Leendert een goede service. Hij weet wat hij zegt en doet geen loze beloftes. Ik ben blij met Vakgarage Leendert Krijger.
Hartstikke bedankt weer.
Prima service en snel geholpen
naar wens verlopen
Clara's pad 22