Een garage die zeer betrouwbaar is en vakkundig. klantgericht en vriendelijk. Ik heb altijd goede ervaringen en wordt snel geholpen wat voor mij heel fijn is met mijn werkbus, ik raad deze garage daarom ook zeker aan!
Zeer vriendelijk en fijn geholpen. Komen afspraken na.blij met mijn aankoop.
Hartelijk ontvangen door de heer Taco Blankestijn. Zeer vriendelijk, en eerlijk. Een mooie auto gekocht die goed is onderhouden door de Vakgarage. Raadt het iedereen aan.
Super geholpen
snelle service
Ben al jaren zeer tevreden over Blankestijn!
De eigenaar heeft ons heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Ook nog een mooie deal kunnen sluiten met inruil van onze auto. Bij het ophalen van onze nieuwe gebruikte wagen, was deze keurig in orde gemaakt en ook wat aanpassingen van binnen perfect afgewerkt. De eigenaar maakt ook tijd voor een gesprek met de klant en laat hiermee zien dat hij echt interesse heeft in de klant. Zo bouw je een vaste klantenkring op! Ik kreeg ook nog een prachtige grote bos bloemen mee. Nooit zo blij vertrokken met een nieuwe auto. Chapeau!
is goed
Al meer dan 30 jaar klant bij Taco, Stefan en hun team. Ouderwets goede service zoals je maar weinig ziet!
Gebruikte auto laten zoeken en gekocht. Voldoet aan de verwachtingen en meer dan dat
Super geholpen! Dankjulliewel!!
Dit is wat ik van dit autobedrijf gewend ben.
Verkoper luisterde goed naar onze wensen. De auto is binnen een week geleverd.
Tot in de puntjes verzorgd, klasse
Ik kocht mijn eerste auto, er werd tijd voor mij genomen om alles door te nemen en alles rondom de auto uit te leggen.
N.a.v onze wensen een mooie occasion gevonden.
Er worden geen ongevraagde of onnodige reparaties gedaan. Moet er iets onverwachts gebeuren dan krijg je altijd netjes een telefoontje.
Ik word gastvrij ontvangen, vlot te woord gestaan, reparaties zijn snel en vakkundig uitgevoerd.
Eerlijke mensen, top autos
Mijn ervaring was top
Zeer goede dienstverlening. Fijn geholpen bij inruil/afhalen gebruikte auto.
Goede service, vriendelijk personeel.
Je wordt altijd goed geholpen
Volgens afspraak altijd prima geholpen, fijne garage, we komen er met alle auto’s van de familie, top!
Vanaf het allereerste moment hadden we een goed gevoel bij deze garage. We zochten een auto voor mijn moeder en hebben die hier gevonden. Op de dag van levering stond de auto al te glimmen bij de ingang. Na al het papierwerk en een heerlijke kop koffie verlieten we met een grote bos bloemen de garage. Missie geslaagd; mijn moeder is dolblij met haar Peugeot 108 en kan weer jaren vooruit. Het bestaat dus nog; ouderwetse klantvriendelijkheid, dank!!