Je wordt hier prima geholpen! Bij een APK/Beurt houden ze je goed op de hoogte van het verloop en van de kosten. Bij een kleinigheid, in dit geval een kapot lampje, mocht ik gelijk langskomen en is dit voor een luttel bedrag gerepareerd (waarbij ook gelijk de banden even op spanning zijn gezet) terwijl ik kon wachten. Servicegerichte, super vriendelijke mensen die je kennen en met je meedenken.
Vriendelijk, deskundig, flexibel, goede afstemming
We hebben Taco een zoekopdracht gegeven en binnen een dag had hij een geschikte auto gevonden. Aan al onze wensen is voldaan, we zijn blij met onze auto! We zijn fijn en op een persoonlijke manier geholpen.
Geven gespecialiseerd advies, bespreken de reparaties vooraf en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn auto met wat mankementen gebracht, maar rijdt weer als een zonnetje!
Klant vriendelijk goede service
No nonsense bedrijf, ze zullen je altijd helpen tegen de beste prijs!!
Soms blijkt dat nieuwe onderdelen niet meer leverbaar zijn. Ook dan wordt er een oplossing gezocht en gevonden. In dit geval een armsteun.
De reparaties die buiten de normale onderhoud vielen werden netjes uit gelegd met fotos erbij nooit bij een andere garage meegemaakt super.
Fijne garage komt afspraken na . en hebben voldoende kennis in huis om mijn auto te onderhouden
Mooi bedijf met prima medewerkers
Ik had een probleem met het verlies van remvloeistof en zei hebben het probleem direct gevonden en het waren niet de remmen.
Goed ontvangen , lekker bakje koffie , en volgens afspraak nieuwe banden gemonteerd !!!
Wederom no nonsense geholpen, gewoon waar het op staat met een eerlijke prijs.
Geweldig goede service
al jaren heel tevreden.
Snelle service, goed geregeld, klantvriendelijk
Altijd snel een afspraak en vriendelijk. Reparaties en beurten worden professioneel uitgevoerd. Ze denken mee en zijn eerlijk in adviezen.
We waren met spoed op zoek naar een goede betrouwbare auto. Hebben daarom vakgarage blankestijn opdracht gegeven een goede occasion voor ons te zoeken. Na 10 dagen hadden ze er al 1 gevonden. Auto naar Goes laten komen om proefrit te maken. Proefrit gemaakt en uiteindelijk auto gekocht. Echt blij mee. Bedankt voor jullie goede begelijding vakgarage blankestijn.
Waardering voor tussentijdse terugkoppeling van de te verrichten werkzaamheden met overleg wel/niet uit te voeren. Ook tevreden over de montage van de trekhaak.
Wat ik waardeer is dat de vakgarage Blankenstijn eerlijk is en erop terugkomt als een reparatie onnodig is uitgevoerd omdat het probleem achteraf een defect aan een ander onderdeel bleek te zijn. De kosten ervan zijn op de nieuwe rekening in mindering gebracht. Dit schept vertrouwen in deze garage. Ook vooraf overleg over kosten vind ik erg prettig.
Goede service!
Ik ben erg tevreden over de service
Al heel lang mijn garage. Betrouwbaar en vast team. Meedenkend en staan altijd voor je klaar!