Goede service en goede kwaliteit/prijs verhouding
Prima service en heel klantvriendelijk !!!
Goede service en deskundig personeel!
Bij probleem met de auto op vakantie in zwitserland na goed telefonisch overleg kon oplossing gevonden worden met locale vakgarage. i
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke afspraken. Perfecte service en service-/klantgericht!
Vakgarage Blankenstijn, zowel directie als monteurs kent mij en mijn auto, ook als het al een aantal maanden geleden is dat ik er was. Ze komen hun afspraken na. De prijs van reparaties ken ik voordat ze die uitvoeren; dus geen verrassingen achteraf. De reparaties worden keurig uitgevoerd. De incidentele keer dat het nodig was stonden ze er binnen het kwartier en wat een service: een enkele keer gaat de auto door de wasstraat of is ie gestofzuigd. Heel waardevol.
Hier een nette auto gekocht, zeer goed geholpen. Geen foute verkopers met gladde praatjes maar mensen die nog verstand van auto\'s hebben en eerlijk zijn.
Dit was de eerste keer dat ik met een auto naar deze garage ging. Op aanraden van familie naar deze garage gegaan na mindere ervaringen met mijn vorige garage.
Vriendelijk en eerlijk personeel. Worden altijd keurig geholpen!
Goed, service gericht. Meedenkend en flexibel
Ik kom al 12 jaar bij blankestijn en ben zeer tevreden