Zeer kundig en denken mee mbt beste onderhoud van je auto
De service en klantvriendelijkheid van deze garage is ongewoon goed. Durven een fout toe te geven zonder naar excuses te zoeken en lossen de zaak vervolgens naar alle tevredenheid op. Kortom hoge service en hoge klantvriendelijk.
Zit al vele jaren bij de heren van Blankestijn en heb in de jaren daarvoor veel te maken gehad met andere grote en kleindere garagebedrijven maar zoals je bij Blankestijn geholpen word heb ik nog nooit ergens anders ervaren. De vakmanschap is zeer hoog en er word ook altijd naar een oplossing gezocht waar beide partijen gelukkig van worden , voor elk probleem of euvel is een oplossing en je krijgt er alle aandacht. Ook op persoonlijk gebied , altijd zeer correct en vooral eerlijk.Niks dan lof…
Betrouwbaar en een fijne aftersales, aanrader
Zeer snel en vakkundig geholpen nadat wij met pech waren gestrand.
Onze Seat Altea is weer voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt geweest bij Vakgarage Blankestijn .Vooraf is er een afspraak gemaakt en je word met open armen ontvangen .Nadat de auto op de brug is gezet ,heeft er een inspectie plaats gevonden en de punten die voor de keuring nodig waren met ons keurig doorgenomen met uiteraard een schatting van de prijs . Ook het rammeltje kwam nu aan het licht ,een veer gebroken . Ter info hebben we om een foto gevraagd ,natuurlijk niet omdat we zulke vakmensen niet geloven .Maar ze zijn overduidelijk dus ook werd er direct een paar foto\'s gestuurd. Auto dus nagezien en gekeurd en over perfectie gesproken : OOK NOG GEWASSEN . Het geeft zo veel vertrouwen dat er zo goed voor onze auto gezorgd word dat je er stil van word . Niet alleen de veiligheid van de auto staat voorop maar ook de uitstraling is erg belangrijk . Nou mannen erg bedankt weer .
We hebben samen met Taco Blankestijn uitgezien naar een degelijke bedrijfsauto die voldeed aan alle eisen.Met deze vakmannen is dit een lust .We hebben nu een prachtige bus met alle eisen die wij op tafel hebben gelegd .Deze is door de vakkundige monteurs nagezien en hij rijd zelfs beter dan tijdens de proefrit.Alle punten zijn in zeer goed overleg met ons uitgevoerd. Wij zijn vol lof over deze garage en hopen nog lang met veel plezier in deze ruime bedrijfsbus ons werk te mogen doen .
Goede vakgarage. Hele hoge klantvriendelijkheid. Staan altijd voor je klaar. Wifi aanwezig tijdens het eventuele wachten. Wegbrengservice. Hoge mate van serviceverlening.
Via e-mail/telefoon een gunstig inruilaanbod gekregen op de bestaande auto, en die vervolgens ingeruild op een scherp geprijsde occasion bij Blankestijn. Het was de moeite waard om er speciaal voor naar Goes te komen vanuit Amsterdam. De verkoper/bedrijfsleider is uiterst sympathiek, deskundig en servicegericht. Ik kan iedereen die op zoek is naar een occasion aanraden om eens bij Blankestijn rond te neuzen.
Al jaren perfecte service en klantvriendelijk gericht. vooraf altijd een prijsindicatie voor dat men iets verhelpt . Toppers
Super service vakkundig en staan altijd voor je klaar !!!
Zeer vriendelijke medewerkers, heel netjes werd er een prijsindicatie doorgebeld voordat ze aan de reparatie begonnen. ik kreeg mijn auto weer in prima staat terug.
Service gericht bedrijf. Wat zijn afspraken goed nakomt. Ben al jaren tevreden als klant.