Top service Vriendelijke mensen Leveren kwaliteit Snelle levering Heel deskundig
Heel goede garage vakbekwaamheid Snelle service komt afspraken na Kan fijne zaken mee doen Zijn eerlijk en oprecht . En zeerbekwaamde monteurs voor alle merken ook Voor particulieren en bedrijven. Raad iedereen deze garage aan . Afz peet klapwijk van htw. Benelux bv .
Vriendelijke en deskundige hulp. Goed overleg over aanpak en oplossing.
Klantvriendelijk met gevoel voor relatie en inleven klant. Tevens zeer open en oprecht in de communicatie waarbij kwaliteit voorop staat.
We hebben geen betere serves kunnen hebben Alles was goed geregeld en de afspraken waren goed Waar we zelf niet aan gedacht hadden werd wel door Vakgarage gedaan We waren erg te vreden met de onder handeling die we gedaan hebben Het was in een woord geweldig
Klantvriendelijk en deskundigheid. Ben al een lange tijd een tevreden klant.
Vriendelijk en correcte ontvangst, ze geven goed advies en denken met ons mee
Op zoek naar een auto vond ik deze in eerste instantie online. Daarna het bedrijf bezocht waar we zeer vriendelijk werden ontvangen en waar met veel geduld en kennis onze vragen werden beantwoord. Top!
Top service incl vervoer of haal en brengen. Ook wordt netjes vooraf gevraagd of benodigde werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.
goede vlotte service, vriendelijk, altijd vervangvervoer beschikbaar
Prima gewoon!
Goeie service door altijd even te bellen over de gevonden problemen.
Zie de one liner en ondanks dat we toyota rijden, schrikt mathil toch altijd van de factuur tov onze vorige garage. Maar het is wat het is. Aan aanbevelen doen we niet omdat we geen auto mensen zijn
Prima garage. Vakmensen die hun afspraken na komen en service bieden!
mijn wensen opgegeven en binnen zeer korte tijd zeer goed geholpen. Overal over nagedacht, super.
Goede uitleg wat er aan de hand is en wat er aan gedaan wordt.
Zeer betrouwbaar en uitstekende service. In al die jaren nog nooit geen klachten gehad. Mijn man en ik hebben beiden een auto bij hen gekocht en zijn nog nooit teleurgesteld. Dat we zelfs ongezien daar een auto durven te kopen. Het is een open en eerlijke communicatie met de klant. Meer dan tevreden zijn we met hun.
Het probleem vroeg meer tijd, vervangende vervoer werd aangeboden. Ik werd op de hoogte gehouden van het bevonden probleem, factuur werd besproken. Alles werd overeenkomstig het overleg verwerkt.
We zijn erg goed geholpen met het zoeken naar een andere auto die aan onze wensen voldoet . Voor een redelijke prijs.
We zijn geduldig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van een occasion. Deskundig advies, fijne service en afhandeling.
Al meer dan 15 jaar meer dan tevreden klant. Zowel voor onderhoud als voor aanschaf. Eerlijke prijs, betrouwbaar vakmanschap.
Super service, super snel en fijn geholpen vlak voor de vakantie.
Echt gericht op service, hier zijn hun er voor klant in tegenstelling tot sommige grote garages waar het overkomt als of de klant er is voor het bedrijf.
Vakkundig en service-minded!