Bij binnenkomst wordt je erg vriendelijk ontvangen. Gelijk wordt gevraagd of je iets wilt drinken. Bij de salontafel is r ruime gelegenheid om te zitten en er zijn tijdschriften en kranten aanwezig. Ook zit er aan tafel een medewerker die af en toe gevraagd wordt om een filter of een band op te halen, aan deze medewerker. Een goed gesprek is hier mogelijk bij zijn aanwezigheid.
Fijne garage, leuke en vriendelijke mensen, perfecte service.
Goede service en als er eventuele extra kosten van reparatie’s bij komen, wordt je keurig gebeld of u dit in overleg uit wil laten voeren. Ook als de auto klaar staat om opgehaald te worden brengen ze je op de hoogte. Ook is het mogelijk om een leenfiets te gebruiken.
Keurig en goed net als altijd.
Nadat mijn auto het had begeven, heeft Garage blankestijn mij goed geholpen met het vinden van een nieuwe auto.
Altijd prettige persoonlijke benadering, deskundig, eerlijk en goed.
Goede service van Taco Blankestijn. Hij heeft echt gekeken naar onze wensen en een passend advies gegeven. We zijn heel blij met onze nieuwe auto!
Het advies met betrekking tot reparaties / keuring en verkoop is uitstekend! Indien reparaties nodig zijn aan de auto zal er altijd keurig op voorhand advies worden gegeven via foto's en nette uitleg. De service en vriendelijkheid van personeel is super en niets is teveel gevraagd.
Auto weggebracht voor een beurt, APK en bandenwissel, dit keer waren er geen reparaties nodig maar daarover wordt je normaal gesproken netjes van tevoren op de hoogte gebracht. kwaliteit is mijn inziens zelfde als de merkdealer, de prijzen iets lager.
Prima service..
Goede servis , vriendelijk personeel
Netjes geholpen er werd goed meegedacht
Altijd eerlijk over reparaties, vakkunidge reparaties en onderhoud. Staan altijd klaar als je ze nodig hebt! Heel vriendelijk personeel en top service.
Altijd een warm welkom bij Taco en zijn collega’s. Deskundige en vriendelijke service.
Goede service, vlotte communicatie en vlotte afwikkeling
Goede afspraken. Uitleg goed en rekening duidelijk. Hulp bij vervangend vervoer.
Gewoon top.
Je word vriendelijk en goed geholpen. Alleen maar goede ervaring.!!!!
Zeer betrouwbare garage, aanrader!
Vriendelijk personeel, uitstekend vakmanschap en goede service. Echt aanrader om hier je auto heen te brengen voor onderhoud of een auto te kopen.
De mensen zijn altijd vriendelijk en professioneel
Door mijn eigen stomme fout doet de radio het niet meer. Er wordt direct naar gekeken, tips gegeven en uiteindelijk nadat blijkt dat ik het zelf niet kan oplossen, de radio uitgebreid nagekeken met als conclusie dat er geen reparatie mogelijk is helaas, waarna er naar een gebruikt exemplaar gezocht wordt. Dit wordt later ingebouwd en ik kan weer muziek luisteren onderweg. Top geregeld!!
Vriendelijk personeel, netjes ingelicht over de te verrichten onderhoudswerkzaamheden en ook nog op tijd klaar.