Makkelijk om een afspraak te maken. Goede terugkoppeling.
Was op zoek naar nieuwe banden voor onze camperbus. Had iets op het oog via internet, maar op advies van Piet Hofman een andere keuze gemaakt. Ben heel tevreden met het resultaat en de prijs. Het contact met de medewerkers van deze garage is altijd prettig en behulpzaam.
Zijn eerlijk over wat er wel of niet aan de hand is. Geen geintjes. Goed werk
Super fijn team, doen wat ze afspreken! Grt mike
Fijn dat je online een afspraak in kan plannen. De lokatie is goed bereikbaar. Communicatie helder. Prettig in contact.
Dank voor jullie werkzaamheden. Groet, Mike
Top garage doet wat moet voor een marktconforme prijs
Mijn motorblok was helaas spontaan kapot gegaan, zonder enige navraag is de Garage er met volle gang mee aan de slag gegaan en binnen 2 weken mijn auto volledig gerepareerd, inclusief ander onderhoud dat nodig was (dit was overigens perfect gegaan in overleg met mij). Al met al een geweldige ervaring en zelfs mijn auto gewassen. Bij Piet Hofman gaan ze de extra stap voor jou als klant.
Al vele jaren kom ik hier. Altijd gastvrij en vriendelijke bejegening. Gaan correct met klanten om. Betrouwbaar, degelijk, kundig. Betaalbaar.
Keurig op tijd weer een jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad tot volgend jaar
Mijn ervaring met garage Piet Hofman zijn goed. Werk altijd goed, komt afspraken na. Fijn bedrijf.
Snelle reactie op online gemaakte APK afspraak, vriendelijk geholpen en advies gekregen over waarschijnlijke reparatie en bijbehorende kosten voor volgende keuring, erg fijn om alvast te weten.
Altijd goede service en vriendelijk
Aardige mannen, goede service. Ik ben heel blij dat ik dit jaar naar deze garage ben gegaan.
Prettig geholpen en goed advies over de auto
Van te voren netjes ingelicht wat er gedaan gaat worden. Blijkt het anders te zijn dan wordt je hierover eerst gebeld.
Dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid gaan hand in hand. Perfecte garage.
Ben heel tevreden met deze garage! Altijd vriendelijk en hulpzaam.
prime
Wordt goed geholpen
Staan altijd voor je klaar
Makkelijk en snel een afspraak te maken. Vriendelijk en service gericht.
Eerlijk en oprecht tegen een markt conforme prijs
Goede ervaring met de heer Hofman. Duidelijk en meedenkend.
Jan Tinbergenstraat 26
2811DZ Reeuwijk