Vakkundig en aardig personeel.
Net contact gehad met deze garage na dat de auto gisteren daar heeft gestaan voor het probleem hier onder. Auto gekocht daar garantie bij gekocht 6 maanden. Kwamen er achter dat er camera op deze auto zit en deze behoort weer te geven in de multimedia auto radio. Maakt duidelijk onderdeel van dit systeem. Bij achteruit rijden gaat de muziek ook zachter wat gebruikelijk is bij dit systeem alleen tot onze verbazing doet de camera het niet waar wij later zijn achter gekomen. De smoes wat nu gebruikt word is dat ze daar niet mee geadverteerd hebben word niet kosteloos gemaakt en moeten we € 200 betalen want kamera en kabel moet vervangen worden. Met andere woorden valt alleen onder de garantie wat vermeld staat in de advertentie. Vertelde de goede man mij aan de tel werd ook gebeld door het verhuur bedrijf van deze garage en niet de garage zelf ook wel vreemd eigenlijk +31 174 62 50 66 volgens Google Kijk uit wat er in de advertentie staat bij deze garage en ook met bij kopen van extra garantie
Goede afspraken prima geholpen
goede service en duidelijk!!
Voor nu ben ik tevreden. We hebben onze nieuwe auto net, dus kan ik nog niet veel zeggen over service en nazorg. Maar ik heb vertrouwen.
duidelijkheid en correcte handelingen zo als verwacht
Afneembare trekhaak super netjes gemonteerd en totaal onzichtbaar als je hem niet gebruikt. Goede service en duidelijke prijsopgaaf. Echt een Westlands bedrijf.
werd netjes geholpen en dingen worden goed uitgelegd
Hier zijn echt vakmensen aan het werk, mensen zijn deskundig op alle fronten
Wordt goed geïnformeerd, altijd vriendelijk, regelen alle zaken goed.
Ik word altijd erg goed geholpen, goede service en ze kennen je bij naam
Goede service, hoge rekening
Gewoon goed #2
Goede service, en alles volgens afspraak.
Gebruikte auto gekocht en alles via afspraak goed verlopen.
Al jaren vaste klant, altijd prima en vakkundig geholpen, denken op alle vlakken met de klant mee. Ouderwetse top service.
Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden
Auto startte niet meer, geluid laten horen. Monteur zei gelijk, nieuwe accu nodig. En verdomd, hij rijdt weer! Top geregeld!
Bij ATA sta je als klant altijd als nummer EEN.
Makkelijke en heldere communicatie. Het maken van een afspraak was erg makkelijk. Ook de communicatie net voor en tijdens de afspraak was erg helder en duidelijk. Super garage!
Goed en je kan er af en toe even lachen
Altijd snel geholpen
al vele jaren trouwe klant van ATA Honselersdijk. Elke keer goed en deskundig weer op weg geholpen
Prima zaak en het personeel is goed hulpvaardig!
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk