Al een paar keer gehad dat een koplamp o.i.d. het ineens begeeft. Ik kan dan eigenlijk altijd direct langs komen, om het te laten repareren. Binnen 30 min is het weer gefixt.
Altijd vriendelijk en erg behulpzaam
Ik word altijd goed geholpen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht!
Heb hier een auto gekocht en mijn oude auto ingeruild. Ben vriendelijk geholpen en kleine opmerkingen aan de nieuwe auto werden gelijk verholpen.
Prima service stond vervangend vervoer klaar en de aanpassing aan de auto is keurig gedaan.
Luisterde goed naar mijn wensen
Na mijn aanvraag voor een offerte voor de installatie van een trekhaak had ik deze direct binnen. Ik werd s avonds om 20:00 uur nog gebeld om een afspraak te maken. Alle werkzaamheden werden conform afspraak netjes en goed verricht.
Goede service en snel geholpen.
De 'klus' (levering en montage trekhaak) is volgens afspraken en verwachtingen uitgevoerd.
De reparatie werd direct uitgevoerd terwijl ik genoot van een kopje koffie en de krant.
Vanaf het binnen lopen tot het afleveren van de auto netjes en duidelijk te woord gestaan. Alle overeengekomen puntjes netjes afgehandeld. En een snelle feedback mbt terugkoppeling van vragen.
Zoals afgesproken goede servicebeurt en halen en terugbrengen van de auto is top!
Vlotte en vakkundige afhandeling.
Doen wat zeggen.
Klantvriendelijk en goede service, ze weten wat ze doen en goudeerlijk. Beter wat meer betalen dan on vakkundig behandeld worden.
Uistekende service... klantvriendelijk. Kom er graag (als het nodig is)
Onderhoud door vakkundige monteurs. Goede prijsafspraken vooraf. Geen verrassingen. Staan altijd voor je klaar. Zeker Frans.
Ben erg tevreden over de montage van de trekhaak
Zie boven
Een warm ontvangst (Rob is zeer deskundig met veel ervaring) eerlijk, betrouwbaar en scherp geprijsd!
Goed geholpen. Auto rijd weer lekker en kan er weer een jaartje tegenaan!
Alles top uitgevoerd volgens afspraak. Liep soepel
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk