Compleet en servicegerichte dienstverlening.
Fijn bedrijf en wij worden altijd goed geholpen !
alles volgens afspraak geen verrassingen.
Al enkele jaren ben ik een tevreden klant bij ATA Honselersdijk. Vriendelijk en vakkundig personeel. Duidelijke uitleg wat voor mankementen ze gevonden hebben en aan jou de keus om wel of niet te laten repareren.
Prima bedrijf. Aanpassing die de offerte wat duurder maakte tijdens montage duidelijk besproken. Vriendelijke ontvangst en afha deling. Aanrader!
Super geholpen Duidelijke afspraken reparaties
Vriendelijke mensen en je word goed geholpen.
Wat een fijne mensen, goed in hun vak en snel
ATA is een garage waar ik jaren voorbij ben gereden. Tot het moment voor een simpele nakijk klusje. De monteurs zijn vriendelijk en atent, Ook de grappige man achter de balie. Zag een leuke auto te koop staan voor mijn vrouwtje en na wat gebabbel, Deze gekocht met hieraan vast een goede vertrouwde service Ik raad deze vak garage iedereen aan
Alle afspraken nagekomen. Duidelijk aangegeven wat de auto mankeerde. Ook wat er op de wat langere termijn nog aan te sleutelen valt. Vooral na afloop: factuur thuis gestuurd gekregen met een zeer gedetailleerde uitleg van de reparaties, etc.
alles prima verlopen en goed nagekeken alles
Omdat mijn auto total loss was, moest ik ineens een nieuwe auto kopen. Mijn auto kwam van ATA, dus ging ik daar voor een nieuwe auto kijken. Ook al was ik er tegen sluitingstijd, de 2 auto's waar ik tussen ging kiezen werden toch van de parkeerplaats gehaald en ik voelde me niet opgejaagd omdat ze eigenlijk al dicht waren. Na het maken van mijn keuze kon ik een weekje later m'n auto ophalen. Die keurig was gepoetst en apk gekeurd was etc. En alles met een vriendelijke service.
Prima bedrijf.
Zoals gewoonlijk goed.
Oude onderdelen niet retourontvangen
snel en goed behandeld door vakkundig personeel.
Top ervaring, vriendelijk met een familie gevoel. Service is erg goed!!
Zoals altijd vriendelijk en goed
Mijn ervaring: Vriendelijke fijne mensen Afspraken goed nagekomen Snelle levering Goed met de klant meedenken En ook de garantie was perfect
Afspraak gemaakt in goed overleg. De auto werd thuis opgehaald, ik werd gebeld over de te verwachten kosten en 's avonds is de auto weer netjes thuisgebracht. Auto pechhulp geregeld. Ik kan weer veilig op weg.
perfecte ondersteuning, meedenken in alle situaties en uitermate vriendelijk service
onze auto wordt goed verzorgd. Goed bedrijf,
Zoals altijd gewoon goede service
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk