Net werk afgeleverd. Vriendelijke mensen. Snelle service.
Ik werd vlot en naar tevredenheid geholpen
Er is netjes gewerkt. hebben allen de verkeerde trekhaak gemonteerd. moest een afneembare zij maar is nu en vaste geworden. hebben wel netjes teruggebeld om te wisselen. maar weer brengen halen kost allemaal tijd wat niet nodig was geweest .
Mijn moeder kwam al in Honselersdijk bij ATA en werd altijd al goed geholpen. Een vrouw op leeftijd die geheel zelfstandig een auto ging kopen en daar uiterst vriendelijk en beleefd geholpen werd (ondanks het feit dat het om een kleine auto ging en het budget beperkt was). Nu ben ik die vrouw op leeftijd die nog steeds op dezelfde manier (zelfde budget) behandeld wordt. Eerlijk, open advies! Mijn volgende auto zal ik zeker hiervandaan komen!
Goed geholpen
Trekhaak netjes gemonteerd en een goede uitleg gekregen. Ook de fietsendrager kreeg ik goede service en uitleg van.
Via internet terecht gekomen, bij ATA garage om een trekhaak te laten plaatsen. Ik kreeg volgens afspaak een leenauto mee. Super fijn, zo kon ik gewoon naar mijn werk rijden. Heel erg vriendelijk personeel.
Opel astra uit 2009 gekocht en deze werdt prima en snel afgeleverd. Na een maand of 3 de airco en een sensor kapot en deze werden netjes onder garantie gerepareerd.
Ik kom al jaren bij de ATA Vakgarage en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Mijn auto daar gekocht en elk jaar in onderhoud. De auto rijdt nog steeds als een zonnetje.
Ik kon vrij snel een afspraak maken voor een trekhaak te plaatsen. Werd vriendelijk en prettig te woord gestaan, een leenauto gekregen zonder problemen en mijn trekhaak is vakkundig geplaatst. Er werd op tijd aangegeven dat het waarschijnlijk iets langer ging duren voordat de auto klaar zou zijn ivm drukte.
Goede klantbehandeling
Goede uitleg van werkzaamheden
goed geholpen en meegedacht naar oplossingen
Dit is de derde keer dat we bij deze garage een reparatie aan onze auto moeten laten uitvoeren. Ik ben zeer tevreden over de service die ATA heeft verleend. Mijn Franse echtgenoot werd zelfs in zijn eigen taal verwelkomd Auto in een nette staat weer terug. Zelfs al het ingeslagen glas was eruit gezogen.
Vriendelijke en goede service,
prettig en deskundig en vriendelijk
Prima service en klantbehandeling, zoals altijd!
Keurig geïnformeerd over de kosten die reparatie zou gaan worden.
Wij zijn geweldig geholpen uitvoering en service prima in orde.
Het is mogelijk om online een afspraak te maken. Tijdens de keuring kwamen een paar kleine aandachtspunten aan het licht die konden direct worden verholpen.
Goede aflevering gebruikte auto
Ik was mijn mondkap vergeten voor de bus jammer genoeg hadden jullie geen voor mij. maar er was wel een fiets beschikbaar, ik vroeg om een auto maar achteraf was het heerlijk om te fietsen.
Klantvriendelijk en een auto beschikbaar bij onderhoudsbeurt van mijn eigen auto!
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk