Zie bovenstaande
Zeer positieve ervaring.
Goed en snel geholpen
nvt
Ik kom hier al jaren! Hele fijne garage... eerlijke prijzen!!
Geweldige service op elk gebied
Goed geholpen,
Heel fijne garage met fijn personeel.
Ben tevreden met het personeel en de uitgevoerde werkzaamheden.
Al meer dan 25 jaar voor mij een vertrouwd en betrouwbaar adres voor de beurtjes en aankopen van mijn auto’s.
Vak monteurs prima ,maar de leen auto was bar slecht ,de deuren die niet open gingen behalve de bestuurders kant mijn vrouw moest over de bestuurdersstoel om me te kunnen en aangezien wij beide geen 18 meer zijn was dat bijna niet te doen .toen we thuis kwamen en ik mijn deur uit kwaadheid dicht smeet sloegen de electriche sloten van allen deuren los kortom een verschikking Dit wil niet meer mee maken! De binnen verlichting kapot zonneklep bestuurders plaats niet aanwezig,kortom een barrel.
Goede service en netjes geholpen
De samenvatting omvat alles
prettig contact en goede samenwerking
Altijd vriendelijk geholpen. Vakkundige medewerkers
De onderhoud en APK keuring van mijn Opel Blitz was uitgevoerd zonder overleg van kosten. Ik stond er van te kijken dat er zoveel kosten aan gedaan zijn. Hopenlijk heeft u een flinke korting voor mij. Groet, Leo van Schie.
Alles netjes afgeleverd en gemonteerd.
snel en efficiënt geholpen, het kapotte onderdeel op garantie vervangen en ook nog in dezelfde middag!
Vakkundig uitgevoerde reparatie, behulpzame mensen.
De schade is prima hersteld in de afgesproken tijd.
Zie hier boven
Wel altijd duurder
Goed en correct geholpen.
Op korte termijn afspraak gekregen Kon terplaatse wachten tot de reparatie uitgevoerd was
het was er erg druk!
Middel Broekweg 89