prettig contact en goede samenwerking
Altijd vriendelijk geholpen. Vakkundige medewerkers
De onderhoud en APK keuring van mijn Opel Blitz was uitgevoerd zonder overleg van kosten. Ik stond er van te kijken dat er zoveel kosten aan gedaan zijn. Hopenlijk heeft u een flinke korting voor mij. Groet, Leo van Schie.
Alles netjes afgeleverd en gemonteerd.
snel en efficiënt geholpen, het kapotte onderdeel op garantie vervangen en ook nog in dezelfde middag!
Vakkundig uitgevoerde reparatie, behulpzame mensen.
De schade is prima hersteld in de afgesproken tijd.
Zie hier boven
Wel altijd duurder
Goed en correct geholpen.
Op korte termijn afspraak gekregen Kon terplaatse wachten tot de reparatie uitgevoerd was
het was er erg druk!
Prima geholpen. Was zeer tevreden
ik kom terug
alles is goed gegaan
Super geholpen, vriendelijke mensen. Makkelijk om een afspraak te maken en duidelijke afspraken gemaakt en ze zijn supersnel!
Prettig telefonisch geïnformeerd over de werkzaamheden en de te verwachten kosten. Heel fijn dat mijn auto werd thuisgebracht en ik geen 1.15 uur met het openbaar vervoer hoefde te reizen om hem op te halen.
zie hierboven..... Verder: vanwege een acute situatie kon men mij snel helpen.... Super!
Ik ben hier erg goed geholpen en de medewerkers waren uiterst vriendelijk en vakkundig.
Er wordt meegedacht en goede adviezen gegeven
aardige mensen met vak kennis.
Vertellen precies wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.
De schade was redelijk snel verholpen. Het vervangend vervoer was goed geregeld. Omdat we met een verhuizing bezig waren en een trekhaak nodig hadden, kregen we die zelfs ook. Na de reparatie was de auto weer als nieuw. Prachtig gewassen enz.
Zoals altijd vriendelijk ontvangen
Zie boven