ATA Honselersdijk hebben prima collega's waar hard gewerkt
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
Het is een goede garage ze bellen altijd wat de reparatie en de apk gaat kosten. En ze hebben altijd een leen auto voor je klaar staan.
Goede kennis en service
Afspraak maken ging niet geheel goed maar daarna liep alles goed en snel.
Zie bovenstaand.
Goed en snel geholpen. Alleen lastig dat de factuur in me spam mail stond
Al jarenlang tevreden
Goede service en deskundigheid
Mijn enige punt betreft de lange wachttijden voor onderhoud de laatste jaren.
Goed geholpen, goede service, geen gedoe. Netjes en vakkundig het probleem opgelost.
Top garage
Een klant vriendelijke garage
Goede communicatie, vriendelijke medewerkers.
Snelle en goede service!
Trekhaak laten plaatsen. Helemaal goed en volgens afspraak
Vriendelijk en bekwaam personeel
Wordt altijd vriendelijk geholpen.
prima klantvriendelijk redelijke prijs
Dhr.B. Grobbe en zijn medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en correct.
Ik heb een auto ingeruild voor een nieuwe auto. Hierbij ben ik erg goed geholpen. Personeel is zeer vriendelijk en vraagt ook telkens naar mijn mening en wensen.
Goede kwaliteit denk mee
Goed ontvangen , leuk personeel.
Fijne garage! Ze doen echt hun best voor je en communiceren eerlijk en duidelijk over prijzen en doorlooptijden.
Hoe druk het ook mag zijn; er is altijd ruimte om je van advies te voorzien. Bij het zoeken naar een occasion is er respect voor je budget en houdt men zich aan de afspraak. Ik ga hier altijd met een goed gevoel de deur uit.
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk