Ik ben al meer dan 25 jaar klant en ik hoef maar te bellen en het kan altijd. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Altijd een vervangende auto. Die heb ik ook altijd nodig dus wel zo prettig dat dat geen probleem is.
Vriendelijk en behulpzaam. Gevoel van een kleine betrouwbare dorpsgarage.
Ben al ruim15 jaar een tevreden klant van dit bedrijf. Snelle goede service, klantvriendelijk. Opmerking: Graag het emailadres [email protected] uitsluitend voor facturen gebruiken. Voor overige: [email protected]
Hele prettige ervaringen. Medewerkers zijn erg dienstbaar.
Toen ik twee jaar geleden na een slechte ervaring met een ander bedrijf bij ata kwam dacht ik dat ik het nu wel gevonden had en dus kwam ik met m,n camper voor een aankoop keuring alles ok een mnd later apk en toen was het gelijk prijs en nu voor de volgende apk was er een totale rem revisie?? en nu breng ik de charade van 1997 voor apk en binnen een paar uur is er voor 570€aan reparatie gevonden ondanks dat alles normaal functioneerde ik heb het gevoel dat ata er een nieuwe van wilde maken!!Maar goed ik betaal de rekening maar ik zal m,n vertrouwen tegen over ata moeten heroverwegen met groeten m.willemsen
Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij ATA. Als ik niet tevreden zou zijn bij ATA, zou ik nu dus geen klant meer zijn. Het is een kleinschalige garage waarbij wij elkaar kennen en die service verleent die ik verwacht. Heb mij altijd tevreden gevoeld en gemerkt dat ik nooit in de maling genomen ben, wat nog wel eens kan voorkomen in garages.
Al gedurende tietallen jaren uitstekende ervaring. Klantvriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam.
Ik ben al langdurig (ca. 35 jaar) klant van deze garage, dus dat zegt al wat.
Al jaren vaste klant. Diverse auto´s gekocht en in onderhoud. Altijd zeer klantvriendelijk geholpen en ze zijn altijd bereid om mee te denken voor gunstige oplossingen. Mijn kinderen hebben er nu ook hun (eerste) auto gekocht.
altijd goed en betrouwbaar, en in de afgesproken tijd
Heb 1,5 jaar terug melding gemaakt van olieverbruik. Jullie hebben aangegeven het oliepeil de laatste 5000 km te controleren. Blijkt 1,5 l olie verbruikt te hebben. Zou nog horen wat Subaru hier van vindt? Zelf vind ik dit overdreven veel voor deze vrij jonge XV
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk