Ja wat moet je daar nu van zeggen, ha ha ha nee was prima dank voor de goede uitvoering van de reparatie.
vriendelijke mensen. een minpuntje: voor het eerst is motor gereinigd zou ongeveer 65 euro kosten. op factuur bleek dit bijna 90 euro. verder goede ervaringen met ATA Honselersdijk.
prima geholpen door goed personeel, alleen viel de APK met het onderhoud heel erg duur uit en dat viel tegen.
Goed en vriendelijk personeel, Maar ervaar het onderhoud als erg duur
Meedenkend, flexibel en deskundig personeel. Eigenaar ook goed over te spreken. Garage om eigenlijk niet weg bij te willen gaan.
Top garage met vriendelijk en behulpzaam personeel
Helemaal super 👍
Prima!!!
n.v.t. zijn punten waar ik geen verstand van heb. locatie aan een zeer drukke weg. wachtruimte is minimaal, er is ook nauwelijks ruimte voor een betere.
Nette dorpsgarage met de juiste mensen en goede deskundigheid. Ik denk zoals iedereen vind ik het altijd veel geld maar zeker niet duurder dan een ander autobedrijf (heb ik gecontroleerd). Even ter kennisgeving aan de vorige persoon die een beoordeling heeft gegeven aangaande het vervangend vervoer, er staat op de receptiebalie duidelijk dat hier een kleine vergoeding per dag voor word gevraagd.
jammer dat ons niet is verteld dat we tegenwoordig betalen voor de leen auto. Weliswaar geen groot bedrag, maar we waren anders gewend.
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk