Goede service, vriendelijke en bekwame medewerkers
Al jaren onze garage, dat betekent tevredenheid en vertrouwen.
h
Snel en correct
Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij ATA en nog steeds uiterst tevreden Ok voor kleine ongemakken zoals een lampje ze helpen je direct, Ik hoop nog lang klant te blijven.
We hebben de auto 1 dag voor de onderhoudsbeurt gebracht en moesten op de dag van onderhoud zelf om +/- 5 uur bellen of de auto klaar was,dat zou toch anders kunnen.
Weer goed geholpen!
Staan altijd voor je klaar
Goed advies
alles is naar wens gegaan met de autokeuring en het ophalen en weer thuis brengen is ook prima gegaan en is heel mooi nu dat zo is gedaan met de corona
Opvallend was de afwezigheid van iemand bij de receptie op een tijdstip dat men zijn/haar auto komt brengen voor een beurt of reparatie. Nog opvallender vond ik het feit dat ik pas 5 weken na de onderhoudsbeurt van mijn auto de factuur ontving. Mijn ervaring bij andere autobedrijven is, eerste afrekenen en daarna pas de auto meenemen...
zeer goed geholpen
Ik vind ATA geweldig. De monteurs zijn deskundig en zeer vriendelijk. Niets is hun teveel. Staan altijd voor je klaar.
Ik ben altijd heel tevreden over de garage. Hele vakkundige mensen. Ik wordt altijd heel goed geholpen. Mijn auto is 15 jaar oud maar door hun rijd hij nog altijd als een zonnetje. Nooit problemen met mijn auto. Terwijl ik er veel mee rijd en ook vaak met de auto Duitsland en Frankrijk bezoek.
Goed en vakkundig geholpen.
De mensen zijn altijd vriendelijk, behulpzaam, etc.
Voorheen had ik gratis vervangend vervoer. Het kost nu wel niet veel maar toch. Verder werd onderhoud, verwisselen banden etc voor me bijgehouden. Dat mis ik ook wel een beetje. En de rekening komt ook wel erg laat. Voorheen kon ik ter plekke afrekenen. Ik kom wel uit Scheveningen voor een bezoek aan uw garage.
Behulpzaam
Ik kan de auto altijd afgeven, je wordt vriendelijk geholpen. De monteurs zijn aardig.
Na eerder een afneembare trekhaak te hebben laten plaatsen, zijn we vanwege de plezierige ervaring voor vier nieuwe banden en een APK terug gekeerd bij deze garage redelijk dicht bij ons in de buurt. In beide gevallen werd vervangend vervoer aangeboden zonder dat we hier om vroegen (of nodig hadden). Alles verliep wederom uitstekend dus wij blijven terug komen. Een klein dingetje was dat wij moesten bellen na twee weken waar de factuur bleef. Dit bleek een uitzonderlijke situatie te zijn geweest. Deze garage is een aanrader.
Ik heb mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Werd netjes gebeld voor de mankementen en het onderhoudsadvies. De prijs werd mij bij benadering doorgegeven en nadat ik akkoord had gegeven is het uitgevoerd. Later de factuur ontvangen en de factuur was zelfs een paar tientjes lager dan was begroot dus dat is ook wel lekker. Al met al prima bedrijf.
Er wordt geluisterd naar de klant en altijd met kennis van zaken naar oplossingen gezocht!
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk