Ik kom al jaren bij deze garage. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn prettig. Ik wordt altijd goed geholpen.
Klantvriendelijk en verstand van zaken
Die zijn prima, al zijn jullie soms wel nogal duur. Jammer dat Daihatsu in Europa niet meer wordt verkocht.
Prettig en snel geholpen; goed afspraken te maken
Al ruim 25 jaar mijn vaste garage voor de Daihatsu en mijn diverse andere 2e auto\'s...wordt altijd goed geholpen en krijg eerlijk advies over de te verwachten repartie/vervaning in verband met aankomende beurten dit alles tegen een eerlijke prijs de service vind ik top en je kunt altijd terecht bij deze garage voor een eerlijke betrouwbare ocassion
Goede ontvangst en klantvriendelijkheid door receptie personeel en werkplaats medewerkers. Er wordt goede tekst en uitleg gegeven van de werkzaamheden, die gedaan zijn aan de auto. Prettig is ook dat een leen auto ter beschikking is.
Alleen maar goede ervaringen!
Een vakkundig en gezellig bedrijf, als klant word er naar je geluisterd en denken ook mee. Oplossend gericht en gaan echt voor een goed eindresultaat.
Honselerdijk
Uw garage is is geen groot bedrijf met vele mensen. Het is prettig de mensen in een klein bedrijf beter te kennen, dan als een onpersoonlijke klant te worden behandeld. Ik kan altijd terecht voor het een of ander.
Goed en een snelle service
Een vriendelijk en op service gericht bedrijf. Ook de huiselijke sfeer is aangenaam. No nonsens maar verstand van zaken. Veel succes verder.
Haal- en brengservice. Vriendelijk te woord gestaan. Betrouwbaar.
Middel Broekweg 89
2675KJ Honselersdijk