5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werd eerlijk te woord gestaan over de aanschaf van mijn \'nieuwe\' auto Mooi bedrijf met veel kennis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een service, ze kwamen direct naar me toe om de auto op te starten. Zodat ik naar de garage kon rijden! Prima bedrijf

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service! De jongens staan altijd meteen voor je klaar, top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pas op met dit bedrijf! F&M Autoservice Hazerswoude-Dorp Ze verkopen kapotte auto\'s en als je daarover belt blijft die eerst beweren dat dat niet mogelijk is tot dat ik niet meer kon remmen en hem ergens anders heb laten maken. Levensgevaarlijk! Ik ben me dood geschrokken en heb nog steeds moeite met autorijden nu! Het is niet de eerste die auto die die zo kapot verkocht. Iemand die ik ken heeft daar ook een auto gekocht waar ook al genoeg aan kapot was en wat ook anders had kunnen aflopen. Ik raad iedereen aan daar geen auto te kopen. Want nadat je betaald hebt gaat meneer spookfacturen sturen wees daar dan ook alvast op voorbereid. Laatst weer 1 gehad maar nu via een incassobureau heel raar! Dus het word tijd om maar eens aangifte te gaan doen en deze man voor de rechter te laten komen voor het feit hoe hij zaken doet! Ik wil daarom voorkomen dat er in de tussentijd meer mensen de dupe worden en daarom hoop ik hiermee een hoop mensen hierop te kunnen voorbereiden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Superbedrijf! Prijs/kwaliteit is uitmuntend! Service op dealerniveau.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Absoluut goede Service. Auto werd thuis opgehaald en probleem was binnen een dag opgelost. No Nonsense garage met een hoog service nivo!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service. Men gaat door tot het probleem is opgelost. Open en eerlijk.

Denemarkenlaan 4

2391PZ Hazerswoude-dorp